Beşiktaşlı voleybolculara idmanda tatlı ikramı

Güncelleme Tarihi:

Beşiktaşlı voleybolculara idmanda tatlı ikramı
Oluşturulma Tarihi: Ocak 13, 2015 16:06

- Bayanlar Voleybol 1. Ligi'ndeki Çanakkale Belediyespor-Beşiktaş maçı öncesi bir grup siyah-beyazlı taraftar, antrenmanda sporculara tatlı ikram etti

Haberin Devamı

ÇANAKKALE (AA) - Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde yarın oynanacak Çanakkale Belediyespor-Beşiktaş maçı öncesi bir grup Beşiktaş taraftarı, antrenmanda siyah-beyazlı sporculara tatlı ikram etti.

1903 Çanakkale Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Orhan Dom ile bazı taraftarlar, Beşiktaş'ın Anafartalar Spor Salonu'ndaki antrenmanını ziyaret edip, Beşiktaş Bayan Voleybol Takımı Şube Koordinatörü Aziz Kalaoğlu, teknik direktör Adnan Kıstak ve sporcularla görüştü.

Dom ve beraberindekiler, sporculara karanfil vererek, tatlı ikram etti.

Kalaoğlu, dernek üyelerine gösterdiklerini yakın ilgiden dolayı teşekkür edip, "Biz de bu ilgiye layık olmak için yarın maçı almak istiyoruz. Sporda her şey olabilir. İyi oynayan kazansın diyoruz" dedi.

Dernek Başkanı Dom ise yarınki maça iyi hazırlanmak zorunda olduklarını ifade ederek, "Riskli bir maçımız var. Çanakkale de güçlü bir takım ama bu maçı almak istiyoruz. Herkese başarılar diliyoruz" diye konuştu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!