Yıldırım Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi

Güncelleme Tarihi:

Yıldırım Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 13, 2024 17:25

Yıldırım Belediye Meclisi ilk toplantısını gerçekleştirdi

Haberin Devamı

HHasan BOZBEY/BURSA, (DHA)-BURSA’da, Yıldırım Belediye Meclisi’nin yeni dönem ilk toplantısı Belediye Başkanı Oktay Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Yılmaz, “İnanıyorum ki meclis üyelerimiz ile birlikte, geride bıraktığımız 5 yıllık süreçte olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da ilçemizde, vizyon projeler üreteceğiz. Böylece, Yıldırımlıların yaşamlarına değer katmaya devam edeceğiz. İlçemizi, parlayan bir marka şehir haline getirmek için çalışacağız” dedi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçiminin ardından Yıldırım Belediye Meclisi’nin yeni dönem ilk toplantısı Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda belediyenin farklı komisyonlarında 5 yıl boyunca görev alacak yeni meclis üyeleri de oylama ile belirlendi. Meclis başkan vekilliğine Bülent Kandemir ve Ali Çifçi seçildi. Toplantıda belediye encümeni, imar komisyonu, plan ve bütçe komisyonu, hukuk komisyonu, gençlik, spor ve engelliler komisyonu, eğitim, kültür ve hizmet güvence komisyonu, kadın- erkek fırsat eşitliği komisyonu, çevre ve sağlık komisyonu üyeliklerinin yanı sıra birliklerin de asil ve yedek üyeleri belirlendi.

Haberin Devamı

‘YILDIRIM’I MARKA İLÇE HALİNE GETİRECEĞİZ’

Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, yeni dönemde de kente değer katacak birçok hizmet ve yatırım gerçekleştireceklerini söyledi. “Bizim bir sevdamızın ve hayallerimizin tezahürü olan Yıldırım vizyonumuz var." diyen Belediye Başkanı Yılmaz, "Her zaman olduğu gibi en büyük destekçilerimiz, Yıldırımlılar olacak. İnanıyorum ki meclis üyelerimiz ile birlikte, geride bıraktığımız 5 yıllık süreçte olduğu gibi önümüzdeki 5 yılda da ilçemize vizyon projeler üreterek Yıldırımlıların yaşamlarına değer katmaya devam edeceğiz. Yıldırım’ı parlayan bir marka ilçe haline getirmek için sizlerle el ele verip çalışacağız” şeklinde konuştu.

Konuşmasında, yeni dönemde çok daha fazla çalışacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, "Bu hikayeyi, beraber yeniden yazacağız” dedi.(DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!