Yenişehir'de gaziler unutulmadı

Güncelleme Tarihi:

Yenişehirde gaziler unutulmadı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 07, 2018 17:05

Yenişehir'de gaziler unutulmadı

Haberin Devamı

Recep AYDIN/YENİŞEHİR,(Bursa),(DHA) - BURSA'nın Yenişehir ilçesinde kaymakamlık gazilere yönelik yemekli program düzenlendi.

Programa Kaymakam Suat Seyitoğlu, Garnizon Komutan V. Hv.P. Binbaşı Lütfi Kocamanoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Musa Ayaz, İlçe Yazı İşleri Müdürü Turgut Sevinç, İlçe Mal Müdürü Cemal Akdeniz, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Kavak, İlçe Müftü Vekili Refik Münir Aktan, İlçe Tarım Müdürü Hakan Aranmaz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Halit Dereli ve gaziler katıldı.

Kaymakam Suat Seyitoğlu yemekte yaptığı konuşmada “Aziz milletimiz; vatanının bölünmez bütünlüğü ve bağımsızlığı, milli birlik, beraberliği uğruna cepheden cepheye koşarak, tüm zorluklara göğüs germiş ve asırlardır kahramanlık destanları yazmıştır. Bu uğurda şehit olmayı göze alarak, gazilik mertebesine ulaşan kahramanlarımız gurur kaynağımızdır. Aziz şehitlerimizi rahmetle anıyor, hayatta olan gazilerimize ve değerli aile fertlerine şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum" dedi. Programın sonunda Yenişehir Gaziler Derneği Başkanı Hikmet Öztürk tarafından Kaymakam Suat Seyitoğlu’na plaket takdim edildi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!