Valilik Protokol Müdürü Umut Ceylan yine geçilmedi

Güncelleme Tarihi:

Valilik Protokol Müdürü Umut Ceylan yine geçilmedi
Oluşturulma Tarihi: Mart 16, 2017 11:15

Valilik Protokol Müdürü Umut Ceylan yine geçilmedi

Haberin Devamı

BURSA (DHA)-BURSA Valiliği Protokol Müdürü Umut Ceylan İstanbul’da masterler yarışında 40 yaş 400 metrede Türkiye Şampiyonu oldu.

Bursa Valiliğinde Protokol Müdürü olan Umut Ceylan, orta okul çağlarında başladığı atletizm sporundan bir türlü kopamadı. Uzun yıllardır kısa mesafe koşusu ile ilgilenen Ceylan, yoğun çalışma temposuna rağmen İstanbul’dan Bursa’ya madalya ile döndü. 2016 yılında Türkiye Masterler Salon Şampiyonası 400 metre erkeklerde birinci olan Protokol Müdürü Umut Ceylan, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu’nda düzenlenen 2017 Türkiye Masterler Salon Şampiyonası M40 kategorisinde, 400 metrede birinciliği yine kimseye kaptırmadı.

ATLETİZME TUTKUYLA BAĞLIYIM

Hem iş yaşantısında, hem de güncel yaşantısında her insanın olduğu kadar stresle boğuştuğundan bahseden Ceylan, “Sporun hangi dalı olursa olsun her insanın mutlaka bir spor dalıyla ilgilenmesi gerektiğini düşünüyorum. Ben koşmanın vermiş olduğu özgürlük hissini tüm benliğimde hissettiğim günden beri atletizmin bu dalına tutkuyla bağlıyım. Gittiğim her müsabakadan başarılı bir şekilde ayrılıyorsam, bunda gerek yaptığım idmanlarda, gerekse katıldığım müsabakalarda bana her zaman destek olan ailemin ve Bursa Valimiz Sayın İzzettin Küçük’ün payı oldukça fazla” dedi.



FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!