Taburcu oldu, tutuklandı

Güncelleme Tarihi:

Taburcu oldu, tutuklandı
Oluşturulma Tarihi: Aralık 14, 2016 10:04

Taburcu oldu, tutuklandı

Haberin Devamı

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa), (DHA) - BURSA’nın Orhangazi İlçesi’nde, geçen hafta 4 kişinin ölümüyle sonuçlanan trafik kazasına neden olduğu ileri sürülen kamyon sürücüsü 53 yaşındaki Ahmet Ahmetoğlu, hastaneden taburcu edildikten sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Orhangazi-Bursa karayolu, Orhangazi Küçük Sanayi Sitesi Kavşağı’nda geçen hafta Salı günü, bir kargo şirketine ait Ahmet Ahmetoğlu yönetimindeki 16 YR 766 plakalı kamyon, kontrolden çıkarak ters şeride geçti. Bu sırada karşı yönden gelmekte olan Mehmet Murat Durdu’nun (34) kullandığı 27 SY 121 plakalı hafif ticari araca çarpan kamyon, aracı altına alarak yaklaşık 50 metre sürükledi. Kazada hafif ticari araçta bulunan sürücüsü Mehmet Murat Durdu ile birlikte ağabeyleri Mustafa Durdu (33), Ercan Durdu (37) ve arkadaşları Murat Küçükoğlu (31) olmak üzere toplam 4 kişi hayatını kaybetti. Kamyon sürücüsü Ahmet Ahmetoğlu ise yaralı olarak hastaneye kaldırıldı.
Hastanedeki tedavisinin ardından taburcu edilen Ahmet Ahmetoğlu, jandarma ekipleri tarafından gözaltına alınarak, mahkemeye çıkarıldı. Ahmet Ahmetoğlu, taksirle birden fazla kişinin ölümüne neden olmak suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!