Sezon finalini 90’lar ile yaptı

Güncelleme Tarihi:

Sezon finalini 90’lar ile yaptı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 24, 2022 12:25

Sahnesine DJ performansının yanı sıra kullandığı enstrümanlar ile farklı bir renk katan DJ Ali Taş, ‘90’lar Türkçe Pop Gecesi’yle Bursalılara coşku dolu bir gece yaşattı.

Haberin Devamı

‘DJ Ali Taş ile 90’lar Türkçe Pop Gecesi’ne yoğun ilgi gösteren Bursalılar, gönüllerince bir gece geçirdi. Bora Sarı’nın gitar sololarıyla gecede Bursalıları karşılarken, akabinde DJ kabinine geçen Ali Taş, 90’lı yıllara damga vuran eşsiz Türkçe pop şarkılarını dinleyicilerle buluşturdu. Tarkan, MFÖ, Yıldız Tilbe ve daha birçok usta ismin unutulmayan şarkılarını çalan Taş, müzikseverlere özel bir şov hazırladı.

8 ENTRÜMANLA MÜZİK ŞOVU

Sahnede DJ’lik yaparken bir yandan da elektro gitar, ud, bateri, bas gitar, keytar, darbuka performansları ile dinleyenleri 90’lı yılların müziğiyle buluşturan Ali Taş, hünerini sahnede sergiledi. Kimi zaman darbuka şovuyla geceye enerji katan genç DJ, efsane gruplardan Quenn’in ‘We Will Rock You’ adlı unutulmaz eserinde de baterinin başına geçti. Gecenin bir bölümünde ise Ali Taş ile Bora Sarı, gitarlarla mekanı dolduranlara görsel bir şölen de yaşattı.

MUTLU OLDU

Haberin Devamı

Sezon finalini 90’lar ile yaptı

90’ların her daim insanın ruhuna işlediğine belirten DJ Ali Taş, “Senelerce 80’ler 90’lar çaldık söyledik. Bu güzelliğin tadını, eski şarkıların ve o dönemin samimiyetinin nasıl bir his olduğunu bu partilere katılan herkesin hissederek geldiğine inanıyorum” dedi. Yaklaşık 2,5 saatlik performansının ardından da sevenlerine teşekkür eden Taş, yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirerek, tüm çalışanlara ve Bursalı dinleyicilerine şükranlarını sundu.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!