Downtown, Bursalıların ramazandaki buluşma noktası oldu

Güncelleme Tarihi:

Downtown, Bursalıların ramazandaki buluşma noktası oldu
Oluşturulma Tarihi: Mart 28, 2024 17:42

Downtown, Bursalıların ramazandaki buluşma noktası oldu

Haberin Devamı

Gökhan ÖZHAN/BURSA, (DHA)-DOWNTOWN Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi, ramazan ayı boyunca sadece alışveriş ve eğlence değil, aynı zamanda kültür ve geleneklerin de buluşma noktası haline geldi. 11 Mart'ta başlayan ve 9 Nisan'a kadar sürecek olan ramazan etkinlikleri, ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatıyor.

Downtown Bursa Yaşam ve Eğlence Merkezi, ramazan ayıyla birlikte gölge oyunlarından fasıla kadar, çeşitli organizasyonlar ve söyleşilerle ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Bu yıl ilki düzenlenen ve 11 Mart'ta başlayan ramazan ayı etkinlikleri, 9 Nisan'a kadar Lezzet Sokağı'nda devam edecek. Ramazan ayı boyunca misafirlerini ağırlamak için özel olarak hazırlanan Lezzet Sokağı'nda, her gün fasıl dinletileri, çocuklar için Karagöz-Hacivat gölge oyunları, sihirbaz gösterileri, geleneksel Mehteran gösterileri ve ramazan kültürünü günümüze taşıyan bir çok etkinlik ücretsiz olarak sunuluyor. Lezzet Sokağı'nda sokak lezzetlerinin yanı sıra pamuk şeker, dondurmalı irmik, elma şekeri, patlamış mısır, macun, şerbet ve meşhur Roma dondurması misafirlerin damak tadına sunuluyor. Sokakta ayrıca çiçek stantları da bulunuyor. Ayrıca, dünya mutfağından lezzetler sunan restoranlar, iftar için özel olarak hazırlanan menüleri ve iftar sonrası, tatlı ve kahve keyfi için ziyaretçilerini ağırlıyor. Bu özel menülerde, geleneksel ramazan yemeklerinden dünya mutfağına kadar geniş bir yelpaze bulunuyor.

Haberin Devamı

Downtown Yaşam ve Eğlence Merkezi'nin farklı noktalarındaki ramazan temalı fotoğraf alanlarında da ziyaretçiler, keyifli anlarını ölümsüzleştirme fırsatı buluyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!