CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Büyükşehir çalışanları merak etmesin, Mustafa ağabeyleri geliyor

Güncelleme Tarihi:

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Büyükşehir çalışanları merak etmesin, Mustafa ağabeyleri geliyor
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2024 10:32

CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bozbey: Büyükşehir çalışanları merak etmesin, Mustafa ağabeyleri geliyor

Haberin Devamı

Mehmet İNAN/BURSA,(DHA)-CUMHURİYET Halk Partisi Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, göreve başladıktan sonra, büyükşehir belediyesinde çalışanların işten çıkarılmasının söz konusu olmayacağını belirterek, "Biz, işini yapanı korur, kollar, hak ettiğini de veririz. Nilüfer’de çalışma arkadaşlarımızla 20 yıl nasıl kol kola yürüdüysek, büyükşehirde de birlikte yürüyeceğiz. Hiç merak etmeyin. Tanıdıklarınız varsa selam söyleyin, hiç merak etmesinler. Mustafa ağabeyleri geliyor” dedi.

31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimler öncesi ziyaretlerini sürdüren CHP Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Bozbey, Osmangazi İlçesi’nin Papazçeşme Mahallesi'ndeydi. Meşaleler ve havai fişeklerle karşılanan Bozbey’e, CHP Genel Başkan Yardımcısı İlhan Uzgel, İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten ve Osmangazi Belediye Başkan Adayı Erkan Aydın da eşlik etti. Küplüpınar Yeşildağ Spor Kulübü’nü ziyaret eden ve burada mahalle sakinlerine kulüp tesisinin balkonundan seslenen Bozbey, Papazçeşme Mahallesi’nin sorunlarını bildiğini vurgulayarak, “Yıllardır burası plan bekliyor. Kentsel dönüşüm de şart. Hak sahiplerinin haklarını koruyarak, gerçek kentsel dönüşümü inşallah biz yapacağız. 2019’da göreve gelseydik, şu an bu bölgenin sorunlarının büyük çoğu halledilmiş olurdu” diye konuştu.

PAPAZÇEŞME’YE HALI SAHA SÖZÜ

Haberin Devamı

Bozbey, Papazçeşme’nin hem Bursaspor’a hem de mahalle takımlarına, tutkulu taraftar kültürü olan bir bölge olduğunun altını çizerek, “Yıllarca Yeşildağ Spor Kulübü’nü ayakta tutmaya çalışanlara çok teşekkür ediyorum. Öyle bir mahalle ki hem Bursaspor’a hem de kendi takımlarına sahip çıkıyor. Size söz buraya halı saha yapacağız. 1 Nisan’dan sonra hem Bursaspor’un sorunlarını hem de Papazçeşme’nin sorunlarını çözmek için hemen icraata başlayacağız” dedi.

‘BÜYÜKŞEHİR ÇALIŞANLARI MUSTAFA AĞABEYİNİZ GELİYOR’

Büyükşehir belediyesinde çalışanlardan gelen soru üzerine, belediye çalışanlarının 1 Nisan’dan sonra tedirgin olmamaları gerektiğini söyleyen Bozbey, “Biz, işini yapanı korur, kollar, hak ettiğini de veririz. Çalışma arkadaşlarımızla birlikte hepimizi gülümseten projeleri hayata geçirdiğimizde, herkese sahip çıktığımızı anlayacaklar. Nilüfer’de çalışma arkadaşlarımızla 20 yıl nasıl kol kola yürüdüysek, büyükşehirde de birlikte yürüyeceğiz. Hiç merak etmeyin. Tanıdıklarınız varsa selam söyleyin, hiç merak etmesinler. Mustafa ağabeyleri geliyor” ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!