Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mazbatasını aldı

Güncelleme Tarihi:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mazbatasını aldı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2024 22:17

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, mazbatasını aldı

Haberin Devamı

Yiğithan HÜYÜK/BURSA,(DHA)- BURSA’da, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Mustafa Bozbey, mazbatasını aldı. Bozbey, desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlara teşekkür ederek “Bursa’yı gülümsetecek hizmetler için hazırız” dedi.

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Mustafa Bozbey, BUSKİ binası önünde düzenlenen törenle mazbatasını aldı. Törene, CHP Bursa Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu, CHP Bursa Milletvekili Hasan Öztürk, CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, CHP Osmangazi İlçe Başkanı Cengiz Çelikten, ve CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin'in yanı sıra BUSKİ çalışanları ile partili vatandaşlar katıldı. Törende konuşan Bozbey, "Bugün Bursa için yepyeni bir dönemin başlangıcı, tarihi bir gün. Benim bu kent için büyük bir hayalim vardı. Bu hayalime sizler de inandınız. Biraz bekledik fakat değdi. O hayal 31 Mart akşamı gerçek oldu ve bütün Bursa kenetlendi. Sokaklar, meydanlar, doldu taştı. Teşekkürler. Beni inanılmaz derecede duygulandırdınız. Yaklaşık 3 milyon civarında Bursalıya hizmet etmek için kolları sıvadık. Bugünden itibaren işe başlıyoruz. Hepimiz çok çalıştık. Çok yorulduk. Hep birlikte istedik ve oldu" dedi.

Haberin Devamı

'HAYAL ETTİKLERİNİZ ARTIK GERÇEK OLACAK'

Yeni bir belediyecilik anlayışı ile vatandaşların hayallerinin de gerçekleşeceğine dikkat çeken Bozbey, "Asıl işimiz bundan sonra başlıyor. Güzel Bursa'mızın, yeşil Bursa'mızın, Osmanlı'ya başkentlik yapmış olan Bursa'mızın, tarihin, kültürün kenti Bursa'mızın Büyükşehir Belediye Başkanı olarak sizinle birlikte bu kenti çok daha ileriye taşıyacağız. Bugünden itibaren tertemiz bir sayfa açıyoruz.Yeni bir yönetim anlayışı ile kentimizi güzel günlere taşıyacağız. Çalışma isteğimiz çok güçlü, Biz inançlıyız. Biz, bu kent için çok şeyler yapacağız. Hayal ettikleriniz artık gerçek olacak. Sevgili Bursalılar oy veren, vermeyen herkesin büyük bir gururla, huzurla, mutlulukla yaşayacağı bir Bursa için size söz veriyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ilkeleri her zaman yol göstericimiz olacak" dedi.

Haberin Devamı

'BANA ÇİÇEK GÖNDERMEK YERİNE, BURSASPOR'A DESTEK OLMAYA DAVET EDİYORUM'

Kendisini tebrik etmek adına hediye ve çiçek yollacak olan vatandaşlara, çicek almak yerine Bursaspor'a bağış yapmaya davet eden Bozbey, ''Mazbatayı aldık. Şimdi birçok dostumuz, arkadaşımız bizleri takdir etmek isteyen insanlarımız çiçek göndereceklerdir. Ben çiçek göndermek yerine şehrimizin marka değeri olan Bursaspor'umuza bağış yapmaya davet ediyorum" dedi.

'BAYRAMDA TOPLU TAŞIMA ÜCRETSİZ'

Bayram boyunca toplu taşıma araçlarının ücretsiz olacağını belirten Bozbey, "Şimdiden de bayramınızı kutluyorum. Hepinize iyi bayramlar diliyorum. 3 gün boyunca ulaşım Bursalılarımıza ücretsiz olacaktır. Bundan sonra bayramlarımızda halkımız bir yerden, bir yere bayramlaşmaya giderken ücret ödemeyecek. Katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum'' dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!