Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey: Halkın önemli olduğunu göstermeye geldik

Güncelleme Tarihi:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey: Halkın önemli olduğunu göstermeye geldik
Oluşturulma Tarihi: Nisan 10, 2024 18:31

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Bozbey: Halkın önemli olduğunu göstermeye geldik

Haberin Devamı

Memet Can YEŞİLBAŞ/BURSA, (DHA)-BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bu kentin artık güzel şeyler yaşamaya ihtiyacı var. Betonun yerine yeşili, rantın yerine halkın önemli olduğunu göstermeye geldik” dedi.

CHP Bursa İl Teşkilatı, Kültürpark'taki bayramlaşma töreninde bir araya geldi. İl Başkanlığı tarafından düzenlenen törene, CHP Bursa Milletvekilleri Kayıhan Pala, Orhan Sarıbal, Hasan Öztürk, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, Nilüfer Belediye Başkanı Şadi Özdemir, Mudanya Belediye Başkanı Deniz Dalgıç, Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Şükrü Erdem, Gemlik Belediye Başkanı Şükrü Deviren, Harmancık Belediye Başkanı Haşim Ali Arıkan, İl Başkanı Nihat Yeşiltaş ile partililer katıldı.

'ÇİFTE BAYRAM KUTLUYORUZ"

Haberin Devamı

Törene katılan partililerin Ramazan Bayramı'nı kutlayan büyükşehir belediye başkanı Mustafa Bozbey, "Ailenizle güzel bir bayram kutlamanız en büyük dileğim. Biz aslında çifte bayram kutluyoruz. Hepinizin büyük emeğiyle yaptığımız özverileri çalışmalar sonucunda, 31 Mart akşamından sonra bayram havası esiyor. O yüzden çifte bayramı yaşıyoruz. Desteğiniz öyle değerliydi ki size minnettarlığımı ifade etmekte zorlanıyorum. Bütün bunları sizlerle birlikte başardık. Herkese gösterdik ki el ele verince, dayanışma olunca, hiç kimseyi ötekileştirmeyince zafere ulaşılıyor. Yeter ki birlik ve beraberlik içinde olalım. Dürüstlükle, adaletle yol yürüyeceğimi bilmenizi isterim. Bu kentin artık güzel şeyler yaşamaya ihtiyacı var. Betonun yerine yeşili, rantın yerine halkın önemli olduğunu göstermeye geldik” ifadelerini kullandı.

'HERKESE EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ'

Eşit hizmet vurgusu yapan Bozbey, "Bu kentte hiç kimse üşümesin, aç kalmasın, eğitimden mahrum kalmasın istiyoruz. İçinde insan olmayan hiçbir projenin öneminin olmadığını da iyi biliyoruz. Hizmetlerimizi yaparken, hiç kimseyi ayrıştırmayacağımızı da bir kez daha tüm Bursalıların huzurunda ifade etmek istiyorum. Ötekileştirme sözcüğünü reddeden bütün örgütümüz aynı şeyi düşünüyor. Halkımız sadece eşit hizmet istiyor ve bunu da sandıkta gösterdi. Bursalıların dertleriyle dertlenen yönetim anlayışıyla çalışacağız. Herkese eşit hizmet götürerek, bu halka beklediğini vereceğiz. Yıllardır Nilüfer’de yapmış olduğumuz hizmetlerle orası konuşuluyorsa, bundan sonra da Bursa, yönetim anlayışıyla konuşulacak. Tarih ve kültürüyle, sanatıyla, sporuyla, sosyal belediyeciliği ile Bursa’yı geleceğe taşımak için çok çalışacağız. Emeklilerimize sözümüz var. Çiftçimize mazot, gübre sözümüz var. Yapacak çok işimiz var. Heyecanımız da bir o kadar çok. Bursa’yı dünya kentleriyle yarışır hale getireceğiz. Bize düşen şey çok çalışmak. Bilgimiz de var, birikimimiz de var. Sizler yanımızda oldukça her şeyi başaracağımıza inancım tam” diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!