Orhangazi'de kazalar peş peşe geldi

Güncelleme Tarihi:

Orhangazide kazalar peş peşe geldi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 24, 2016 11:23

Orhangazi'de kazalar peş peşe geldi

Haberin Devamı

Hasan BOZBEY / BURSA, (DHA) – BURSA’nın Orhangazi ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 4 araç birbirine girdi. Kazanın yaşandığı yerde 2 saat sonra yeni bir kaza meydana geldi. Hızını alamayarak tarlaya uçan bir otomobil ise hurdaya döndü. Yaşanan kazalarda ölen yada yaralanan olmadı.



İlk kaza, Orhangazi Yeniköy Işıklı Kavşağı Gemlik istikametinde meydana geldi. Havanın yağmurlu olması sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden otomobiller zincirleme kazaya sebep verdi. Kazanın yaşandığı yere çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Ekipler, kazanın yaşandığı yerde trafik akışını tek şeritten sağladı. Zincirleme kazada şans eseri ölen yada yaralanan olmadı. Hurdaya dönen araçlar kısa sürede bulundukları yerden kaldırıldı.

AYNI YERDE YARIM SAAT SONRA YİNE KAZA OLDU

Kazanın yaşandığı Yeniköy ışıklı kavşağında kaza yapan araçların kaldırılmasının ardından aynı yerde 2 saat sonra yine kaza oldu. Biri yolcu minibüsü 6 aracın karıştığı kazada can kaybı olmadı.

Yalova Bursa karayolu Orhangazi girişinde trafiğin yoğun olduğu Yeniköy ışıklı kavşağında kırmızı ışıkta bekleyen araçlar 300 metre uzunluğunda kuyruk oluşturdu. Bu sırada 34 PE 4209 plakalı otomobili ile Bursa istikametine seyreden 45 yaşındaki Kerim Aydın yönetimindeki araç, kırmızı ışıkta bekleyen araçlara çarptı. Kontrolden çıkan otomobil, önce yolcu minibüsüne, ardından da iki kamyonet ve iki otomobile çarptı. Çarpmanın şiddeti ile savrulan otomobillerden biri yoldan çıkarak anayolun yanındaki kanala uçtu. Kaza nedeniyle Yalova Bursa karayolunda trafik akışı bir süre durdu. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

HURDAYA DÖNEN ARAÇTAN SAĞ ÇIKTILAR



İznik – Orhangazi karayolu Üreğil Mahallesi altı yakınlarında Muhammed H. B. (30) hakimiyetindeki 16 VU 093 plakalı otomobil kontrolden çıktı. Yolun sol şeridine geçen otomobil önce su kanalına daha sonra taklalar atarak zeytin tarlasına uçtu. Ağaçları yerinden sökerek taklalar atan otomobil ters döndü. Otomobil hurda yığınına dönerken kazada sürücü ve yanında yolcu olarak bulunan Süleyman K. (30), hafif yaralandı.



Jandarma ekipleri ile Orhangazi Devlet Hastanesi’ne giden Muhammed H.B. ve Süleyman K. tedavilerinin ardından taburcu edildi.

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!