Orhangazi'de bayram coşkusu

Güncelleme Tarihi:

Orhangazide bayram coşkusu
Oluşturulma Tarihi: Ekim 29, 2017 14:04

Orhangazi'de bayram coşkusu

Haberin Devamı

Hasan BOZBEY/ORHANGAZİ (Bursa),(DHA)- 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Bursa'nın  Orhangazi İlçesi'nde yoğun bir katılımla ve büyük bir coşku ile kutlandı.

Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Cumhuriyet Alanı’nda Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Garnizon Komutanı Per.Ütğm.Furkan Karacan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Murat Salman, Jandarma Komutanı Jand.Yzb.Ali Kanber, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Kaya, CHP İlçe Başkanı Sevim Turan, MHP İlçe Başkanı Necati Güneş, gaziler, STK temsilcileri, öğrenciler ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile gerçekleşti. Saygı duruşu ve İstiklal marşının okunması ile başlayan programda günün anlam ve önemine ilişkin konuşmayı Orhangazi Kaymakamı Dr.Yalçın Yılmaz yaptı. Daha sonra Kaymakam Dr.Yalçın Yılmaz, Garnizon Komutanı Per.Ütğm.Furkan Karacan, Belediye Başkanı Neşet Çağlayan, Cumhuriyet Başsavcısı Muhammet Murat Salman halkın ve öğrencilerin bayramını kutladı. Programda daha sonra şiir ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilerin eserlerini okumasının ardından Orhangazi Belediyespor Karate takımının gösterisi ve Orhangazi Belediyesi Halkoyunları Ekibinin Kafkas yöresi gösterileri yer aldı.

Pogramın son bölümünde Cumhuriyet Bayramı nedeniyle ilçe genelinde düzenlenen şiir, kompozisyon ve resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri protokol üyeleri tarafından takdim edildi. Cumhuriyet Bayramı kutlamaları Geçit töreni ile sona erdi. Geçit töreninde öğrenciler ellerinde Türk bayrakları ile renkli görüntüler oluşturdu.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!