Alinur Aktaş, gençlerle sahurda ‘gece dönercisi’nde buluştu

Güncelleme Tarihi:

Alinur Aktaş, gençlerle sahurda ‘gece dönercisi’nde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Mart 24, 2024 17:26

Alinur Aktaş, gençlerle sahurda ‘gece dönercisi’nde buluştu

Haberin Devamı

Gökhan ÖZHAN/BURSA, (DHA)-BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, sosyal medyadan duyurduğu sahur programında, gençlerle ‘gece dönercisi’nde buluştu. Aktaş, gösterilen yoğun ilgi karşısında, “Ben bu akşam anladım ki bundan sonra ramazanı beklemek yok, her ay bir defa gece döneri yapıyoruz” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş’ın, sosyal medyadan duyurduğu Nilüfer Çekici Otoparkı’nda düzenlenen ‘gece döneri’ sahur programına ilgi yoğun oldu. Programda dönerleri Başkan Aktaş, ayranları ise eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Varank ısmarladı. Aktaş ile Varank, programa katılanlarla döner-ayran eşliğinde hem sahur yaptı hem de sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi. Sahur programına katılanlara seslenen Alinur Aktaş gösterilen yoğun ilgi karşısında, “Ben bu akşam anladım ki bundan sonra ramazanı beklemek yok, her ay bir defa gece döneri yapıyoruz” diye konuştu.

Haberin Devamı

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevine geldiği günden beri, gençler için her zaman yenilikler ve ayrıcalıklar ortaya koymaya çalıştığını ifade eden Aktaş, “Tam 16 tane gençlik merkezimiz var. Yeni dönemde 50’ye çıkaracağız. Biz 10 bin çocuğa burs veriyoruz. Bunu 2024 yılı Eylül ayında 16 bine çıkaracağız. Her şeyden önemli olan burada birlik ve beraberlik içerisinde olmamız. Şu kutlu şehirde yaşıyor olmak, Bursa’nın bir parçası olmak bizim için bir onurdur, şereftir. Bursa’yı daha iyi yarınlara taşımak için, yeni döneme dair heyecanımız var, projelerimiz var. Gençlerin yurt dışında yaşama hayali kurmadığı, ‘Bu şehirde okuyayım, bu şehirde iş sahibi olayım, bu şehirde hayatımı devam ettireyim’ diye hayal kurduğu bir Bursa olsun arzu ediyorum. Hepinize ayrı ayrı katılımınız için çok teşekkür ediyorum, ayağınıza yüreğinize sağlık” dedi.

‘BU MANZARADAN ANLIYORUM Kİ ALİNUR AKTAŞ’IN ARKASINDA BURSA VAR’

Mustafa Varank da Alinur Aktaş’ın sahur davetine katılanlara teşekkür ederek, “Bursa bütün değerleriyle kadim bir şehir. Kültürü, sanatı, tarımı, turizmi, ekonomisi, sanayisi, sporu, müteşebbisleriyle Türkiye’nin örnek şehirlerinden birisi. Bu şehre hizmet edebilmek şereflerin en büyüğü. Bu gece Nilüfer’de farklı bir tarihi yaşıyoruz, Bursa sel olmuş buraya akmış, hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Bu manzaradan anlıyorum ki Alinur Aktaş’n arkasında Bursa var. Bizler siyaseti sizlere hizmetkar olmak için yapıyoruz, sizlerin hoşnut olacağı her işin arkasından gidiyoruz. İnşallah önümüzdeki dönemde de biz aynı anlayışla yolumuza devam etmek istiyoruz. Sizleri hizmetlerle ve yatırımlarla buluşturmak, sizlere layık olan projeleri önünüze getirmek için uğraşıyoruz” ifadelerini kullandı.

Haberin Devamı

BAĞLARBAŞI’NDA COŞKULU KARŞILAMA

Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Nilüfer’in ardından Osmangazi ilçesi Bağlarbaşı Mahallesi’nde düzenlenen sahur programına da katıldı. Meşale ve havai fişeklerle karşılanan Aktaş’a, AK Parti Genel Başkanvekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı ve Bursa Milletvekili Mustafa Varank, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti Osmangazi İlçe Başkanı Adnan Kurtuluş ve AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Ömer Faruk Temiztürk de eşlik etti.

BAĞLARBAŞI’NA BOTANİK PARK MÜJDESİ

Düzenlenen buluşmada konuşan Aktaş, bu dönemin, kentsel dönüşüm dönemi olacağını söyledi. Hamitler ve Bağlarbaşı mahallesi sakinlerinin, çöplükten mağdur olduğunu ve bu çöplüğü kaldırmak için harekete geçtiklerini ifade eden Başkan Aktaş, “En kısa zamanda başlıyoruz, İnşallah orasını 150 dönümlük bir botanik parka 1 yıl içerisinde çevireceğiz. Yer altı ve yer üstü otoparklarını da en kısa zamanda oluşturacağız, Bağlarbaşı trafiğini rahatlatacağız. Soğuk havaya rağmen gösterdiğiniz yoğun ilgi ve alakanız için teşekkür ediyorum” dedi.

Haberin Devamı

Alinur Aktaş’ın sahurdaki son durağı ise Tuna Mahallesi oldu. Tuna Gençlik Spor Kulübü’nün düzenlediği sahur programına katılan Aktaş, burada da yeni dönem projelerinden bahsetti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!