Mücadeleci takım olacağız

Güncelleme Tarihi:

Mücadeleci takım olacağız
Oluşturulma Tarihi: Ocak 10, 2020 10:09

İbrahim Üzülmez, takımın her alanda mücadeleci, pres yapan, baskı uygulayan ve rakibine karşı üstünlük kuran bir ekip olmak için çalıştıklarını söyledi. Üzülmez ayrıca oyun kurucu transfer edeceklerini de belirtti.

Haberin Devamı

BURSASPOR Teknik Direktörü İbrahim Üzülmez, yeşil beyazlı takımda potansiyel olduğunu söyledi. Üzülmez ayrıca, gençlerden kurulu kadronun hem yetenek, hem fizik performans olarak üst düzeyde olacağını belirtti. Bursaspor Başkanı Mesut Mestan ve yönetiminin bu işe yürekten sarıldığını ifade eden Üzülmez, “Yeşil beyazli taraftarların, biz geldiğimizden bu zamana kadar sarf ettikleri başarı mücadelesi ve ekonomik krizden kurtulmanın formüllerini aramaları bizleri hırslandırdı. Trabzonspor ile yaptığımız hazırlık maçında geçmişte yedek kalan ve oynatılmayan oyuncuların performanslarını izledim. Çok çalışmamız lazım, çok iyi olacağız; her alanda mücadeleci, pres yapan baskı uygulayan ve rakibi üstünde üstünlük kuran bir ekip olmak için çok çalışmamız lazım” dedi.

Haberin Devamı

‘10 NUMARA FUTBOLCU TRANSFER EDECEĞİZ

Trabzonspor maçının berabere bitmesinin kimseyi yanıltmamasını isteyen Üzülmez, “Takımda eksiklikler var, başkanımız Mesut Mestan ile konuşup bu eksiklikleri gidermeye çalışıyoruz. Benim için en önemli olay oyun kurmak. On numara bir futbolcu arıyorum ama bu oyuncuyu bulmak çok zor; yine de araştırıyoruz. Çünkü kanatlarımız çok koşuyor, asist yapıyor, forvetimiz ceza alanında tehlike oluşturuyor ve oyunu yönlendirecek on numara bir futbolcu bulursak mutlaka transfer edeceğiz. Defansta fazla sıkıntı yok” diye konuştu.

‘HERKESiN HAYALi ŞAMPiYONLUK’

Yabancı oyuncularrın bazılarından memnun olduğunu söyleyen genç teknik adam şunları söyledi: “Bursa kentinde başta Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşlarının desteğini yakından hissediyorum; çünkü herkesin hayali gruptan çıkmak, şampiyon olup Süper Lige tekrar katılmak. Bunu başarmak için herkesin elele vermesi, birbirine destek vermesi gerekir. Bursaspor’da bu potansiyel mevcut.”

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!