Motosikleti ile çukurdan kaçtı ölümden kaçamadı

Güncelleme Tarihi:

Motosikleti ile çukurdan kaçtı ölümden kaçamadı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 09, 2016 17:50

Motosikleti ile çukurdan kaçtı ölümden kaçamadı

Haberin Devamı

Edip TEKİN/ BURSA,(DHA)– BURSA’da motosikleti ile giderken yoldaki çukurdan kaçıp şerit değiştiren 30 yaşındaki Hanifi Keçebaş, karşı yönden gelen araçla çarpışması sonucu olay yerinde yaşamını yitirdi.
Merkez Nilüfer ilçesi Hasanağa Organize Sanayi Bölgesi Akçalar yolundaki kaza, 16 KV 284 plakalı motosikletiyle Balıkesir yönüne gitmekte olan Hanifi Keçebaş'ın, iddiaya göre yolda gördüğü çukurdan kaçmak için şerit değiştirmesi sonucu meydana geldi. Bu sırada Keçebaş'ın kullandığı motosiklet, Bursa yönüne gelmekte olan sürücüsü belirlenemeyen 16 LDE 91 plakalı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilerek sürüklenen motosikletin sürücüsü Keçebaş, olay yerinde hayatını kaybetti.Çarpıştığı aracın ön tamponu da olay yerinde düşerken, sürücü araçla birlikte kaçtı.
Polis ekipleri, kaçtığı öne sürülen otomobil sürücüsünü yakalamak için kaza yerinde bulunan tampondaki plakayı incelemeye aldı. Hanifi Keçebaş'ın cesedi otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!