Modifiye araç tutkunları İnegöl'de buluştu

Güncelleme Tarihi:

Modifiye araç tutkunları İnegölde buluştu
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 02, 2017 14:12

Modifiye araç tutkunları İnegöl'de buluştu

Haberin Devamı

 Yavuz YILMAZ/ İNEGÖL (Bursa), (DHA) - BURSA'nın İnegöl ilçesinde belediye ve  İnegöl Modifiye Severler Grubu işbirliğiyle düzenlenen  “İnegöl Tuning Fest Modifiye Araç Fuarı” Nikah Dairesi önündeki alanda açıldı. Fuarda, 250’ye yakın modifiyeli araç sergilendi.

Modifiyeli araçlar, İnegöl Belediyesi’nin İnegöl Modifiye Severler Grubu işbirliğinde düzenlediği İnegöl Tuning Fest Modifiye Araç Fuarı modifiye araç tutkunlarını bir araya getirdi. Fuarda 250’ye yakın lmodifiyeli araç görücüye çıktı. İnegöllülerin de büyük ilgi gösterdiği etkinlikte motosikletlerden otomobillere, TIR’lardan farklı modellerdeki lüks otomobillere kadar birçok modifiyeli araç yer alıyor.

9 modifiyeli aracın İnegöl Belediyesi önünden başladığı kortej öncesi konuşan  Belediye Başkan Vekili Ahmet Kara , bu yıl ilk kez gerçekleştirilen organizasyona İstanbul, Ankara, Antalya, Bursa, İzmir gibi kentlerden gelen 250 aracın yeraldığını söyledi.  

Fuar alanında dikkat çekici modifiyelerle hazırlanmış araçlar modifiye tutkunları tarafından ilgiyle incelenirken, erken saatlerden itibaren vatandaşlar da alana akın etmeye başladı. Vatandaşlar sergilenen otomobillerin ihtişamlı görüntüleri önünde fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmezken, fuar adeta modifiye şenliğine dönüştü.
FOTOĞRAFLI 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!