Kent Konseyi’nden kişisel gelişime destek

Güncelleme Tarihi:

Kent Konseyi’nden kişisel gelişime destek
Oluşturulma Tarihi: Ocak 03, 2017 10:57

Kent Konseyi’nden kişisel gelişime destek

Haberin Devamı

BURSA, (DHA) - BURSA Kent Konseyi bünyesinde başarılı çalışmalara imza atan Eğitim Çalışma Grubu’nun organizasyonuyla Mehmet Torun Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nde ‘Motivasyon, Özgüven, Sosyal Uyum Eğitimleri’ konuları anlatıldı.



Bireysel ve toplumsal başarıların arttırılması için çalışmalar yapan Bursa Kent Konseyi Eğitim Çalışma Grubu, öğrencilerin ve dezavantajlı bireylerin kişisel gelişimine katkı sağlamaya devam ediyor. Bu kapsamda Eğitim Çalışma Grubu Mehmet Torun Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nde okul sporcularına, öğrencilere ve öğretmenlere yönelik 3 farklı seansta bilgilendirme toplantıları düzenledi. NLP Uzmanı Taner Kurtal, Özel Eğitim Uzmanı Öznur Altın ve Psikolog İsmail Odabaş tarafından ‘Motivasyon, Özgüven, Sosyal Uyum Eğitimleri’ başlıklarında bilgilendirmeler yapıldı. Eğitim Çalışma Grubu Temsilcisi Mustafa Sarı ile çalışma grubu üyeleri Hasan Hüseyin Tuncer, Rüya Aydın, Saadet Okur, Necati Turgut ve İhsan Zeybek’in eşlik ettiği eğitimlere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.



Bursa Kent Konseyi Eğitim Çalışma Grubu Temsilcisi Mustafa Sarı, 2009 yılından beri öğrencilerin kişisel gelişimleri için bir dizi etkinlikler düzenlediklerini, özellikle çalışmalarını dağ yöresinde yoğunlaştırdıklarını ifade etti. Sarı, “Mehmet Torun Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi eğitimlerimizi başarılı bir şekilde tamamladık. Hatta eğitimimizden sonra okul sporcuları Türkiye Futbol Şampiyonası’nda Özel Sporcular liginde Türkiye 2.si oldular” dedi.



FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!