Karacabey maçları 'çetin' geçiyor

Güncelleme Tarihi:

Karacabey maçları çetin geçiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 13, 2022 13:15

Sadece Bursa’nın değil Türkiye’nin kalbinde yer edindi Karacabey Belediyespor.

Haberin Devamı

Ekonomik imkansızlıklara rağmen kendi yağıyla kavrulmayı biliyor.
Zaman zaman iyi, zaman zaman kötü oynamasına rağmen centilmen ve fair-play ruhuna uygun sahalarda bıraktığı görüntü takdir ediliyor.
Her sezon olduğu gibi bu sezonda Karacabey Belediyespor şampiyonluk hedefiyle yola çıktı.
Belediye Başkanı Ali Özkan ve ekibi İlçe gençliğini sporun içinde tutmak için var gücü ile çalışırken futbol takımı içinde tüm imkanları seferber etmesi dikkat çekiyor.

EFSANE İŞ BAŞINDA

Futbolu sevdirip Karacabey Belediyespor’u gönüllerde tutmak için işini iyi bilen, şampiyonluklar yaşayan, Avrupa kupalarında ülkemizi milli takımlarda gururla temsil eden Teknik Direktör Recep Çetin’in getirilmesi çıtanın ne kadar yüksek tutulduğunun göstergesi oldu.
Çetin, futbolculuk yıllarında alt yapıdan yetişen yüzlerce gencin idolü olarak ter dökerken, teknik direktörlük dünyasında da futbolcuların adaletli forma dağıtımına hayran kaldıklarını önemli bir isim oldu.

Haberin Devamı

ZİRVE TAKİBİ SÜRÜYOR

Recep Çetin, yılmaz mücadeleci takım oluşturdu ve zirveyi çok yakından takip ediyor.
Rakiplerinin ekonomik olarak çok yüksek meblağlar harcadığı sezonda yüreklerini ortaya koyan ve hedefleri olan tecrübeli isimlerle yola çıkan Karacabey, Çetin yönetiminde Bursa’nın adını gururla temsil edecek bir futbol izlettiriyor.
Gözleriniz, TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta Karacabey’de olsun.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!