Alinur Aktaş, İnegöl’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Güncelleme Tarihi:

Alinur Aktaş, İnegöl’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi
Oluşturulma Tarihi: Mart 26, 2024 13:03

Alinur Aktaş, İnegöl’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi

Haberin Devamı

Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), (DHA)-BURSA Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler öncesi İnegöl’ü ziyaret etti. Aktaş, ziyarette yaptığı konuşmada, “Tecrübemiz var, bilgi birikimimiz var. Esnaf heyecanlı, İnegöl heyecanlı, Bursa heyecanlı” dedi.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, dün İnegöl ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Kurşunlu Mahallesi esnafını ziyaret eden Aktaş, ardından fabrika ve dernek ziyaretleri gerçekleştirdi. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Aktaş, büyükşehir belediyesinin Orhaniye Mahallesi’nde düzenlediği iftar programına da katıldı. Meşale ve havai fişeklerle karşılanan Aktaş’a, AK Parti Genel Başkanvekili ve Bursa Milletvekili Efkan Ala, eski Sanayi ve Teknoloji Bakanı, Bursa Milletvekili Mustafa Varank ve Ayhan Salman ile İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, AK Parti İl Başkanı Davut Gürkan, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Durmuş, MHP İlçe Başkanı Uğur Bayram, meclis üyeleri ve siyasi parti temsilcileri de eşlik etti.

‘VERİLEN GÖREV BİR EMANETTİR’

Haberin Devamı

Necip millete ve Osmanlı şehrine hizmet etmekten onur duyduğunu ifade eden Aktaş, “Attığınız her adımda Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin hizmeti vardır. Her anınızda sizlerle beraber olmaya çalıştım. Allah razı olsun bu emaneti bana 3 kez İnegöl’de verdiniz, 1 kez de büyükşehirde verdiniz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, tekrar Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı, Cumhur Adayı olarak layık gördüler. Bu bir emanettir, bu emaneti taşımanın sorumluluğu ve kararlığı içerisindeyiz. Tecrübemiz var, bilgi birikimimiz var. Son 5 sene içerisinde zor bir dönem atlattık. İçerisinde pandemi, depremin, yangınların olduğu zor bir sene geçti. Biz bu sıkıntıları da el birliği içerisinde atlattık. İnanıyorum ve ümit ediyorum ki biz bir olduğumuz sürece, bizi kimse yıkamaz. Nasip olursa, 31 Mart akşamı güçlü bir şekilde yolumuza devam edersek, 1 Nisan sabahından itibaren otoban gibi bir yolda ilerleyeceğiz. Hiçbir kardeşimizin şüphesi olmasın” dedi.

Haberin Devamı

‘TARİHİ ESERLERİ PIRIL PIRIL YAPTIK’

Aktaş, konuşmasına şöyle devam etti:

“Hanlar Bölgesi, Ulu Cami gibi birçok değerli eserimizi, Bursa’ya yakışacak şekilde gün yüzüne çıkardık. Özellikle Hanlar Bölgesi. Bir de gece de gidin görün, pırıl pırıl yaptık. Bu projeye başladığımızda dedik ki eski binaları yıkıyoruz, meydan açıyoruz, güzellikleri ortaya çıkarıyoruz, tarihi ayağa kaldırıyoruz. Biz Bursa ile yattık, Bursa ile kalktık, İnegöl ile yattık, İnegöl ile kalktık. Bir caddeyi, sokağı düzeltebilir miyiz onun hesabında olduk. Alt yapıyla alakalı önemli çalışmalar yaptık, üst yapıda önemli işlere imza attık. Gençlik merkezi açtık, yenilerini açmamız lazım. Daha yapacağımız çok çalışmalar var. Güzel millet bahçeleri, parkları yapacağız. Şunu da ifade etmeliyim ki, ana caddelerde gördüğünüz asfalt, yeşil alan, çiçeği, hepsi büyükşehir belediyesi tarafından yapıldı. Son olarak şunu söylemek istiyorum, Bursa’da olmaktan, İnegöl’de olmaktan çok mutluyuz. Bursa’nın her tarafı bizi güldürüyor. Kimimiz Balkanlardan, kimimiz Kafkaslardan, Anadolu’nun farklı şehirlerinden geldik. Biz koca bir aile olduk Bursa’da. İnşallah yeni dönemde de aynı heyecanla, aynı psikolojiyle devam edeceğimizden hiçbir kardeşimizin şüphesi olmasın.”

Haberin Devamı

Mustafa Varank da soğuk hava koşullarına rağmen, kendilerini yalnız bırakmayıp, meydanı dolduran vatandaşlara teşekkür ederek, “Şu meydanda, yol arkadaşlarımızla birlikte olmanın büyük gururunu yaşıyoruz. Bizim derdimiz vatandaşımız, devletimiz, bayrağımız ve inançlarımızdır” dedi.

Konuşmaların ardından Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan BURFAŞ Kafe’yi ziyaret etti. Kafede, kahve ve tatlı ikramlarının hesaplarını karşılayan Aktaş, Şavşatlılar Derneği üyeleriyle de sahur programında bir araya geldi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!