Bursaspor’da üçüncü etap çalışmalarına Özlüce Tesisleri'nde baÅŸladı

Güncelleme Tarihi:

Bursaspor’da üçüncü etap çalışmalarına Özlüce Tesislerinde başladı
OluÅŸturulma Tarihi: AÄŸustos 04, 2016 19:34

Bursaspor’da üçüncü etap çalışmalarına Özlüce Tesisleri'nde başladı

Haberin Devamı

Cemal EKENTOK/ BURSA, (DHA)- BURSASPOR, Avusturya kampı dönüşü üçüncü etap çalışmalarına bugün akÅŸam saatlerinde Özlüce Tesisleri’nde yapılan antrenman ile baÅŸladı.Â
Bursaspor Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, çalışma öncesi saha içerisinde oyuncularıyla bir toplantı yaptı. Antrenmanda kros yapan futbolcular daha sonra dar alanda çift kale yaptılar. Türkiye’de gelmeyeceğini söyleyen ve yönetimden izin alan Macar Balasz Dzsudzsak haftanın ilk çalışmasına katılmadı. Yeşil beyazlılarda ameliyat olan Deniz Yılmaz ile tedavisi devam eden Emre Taşdemir de idmana katılmadı. Şamil Çinaz ise önce salonda, daha sonra ise sahaya gelerek koşu yaptı.
Bu arada kardeşlik projesi kapsamında Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından Mardin, Diyarbakır ve Hakkari'den gelen çocuklardan oluşan bir grup Bursaspor antrenmanını izleyin, teknik kadro ve futbolculara sevgi gösterisinde bulundu.
DOĞUM GÜNÜ SÜRRİZİ
Yeşil beyazlıların ilk çalışması doğum günü sürprizi ile başladı. Bursaspor Başkanı Ali Ay, Futbol Şubesi’nden Sorumlu yönetici Yüksel Çolak’ın da katıldığı törenle Jorquera, Faty ve yeni transferlerlerden Sane’nin doğum gününü pasta keserek kutladı. Üç oyuncuda yapılan jest nedeniyle teşekkür etti.
MOURA SAMB DENEMEDE
Bursaspor, Fransa’nın Lille B takımında son 4 yılını geçiren Senegal asıllı santrfor Moura Samb’ı denemeye aldı. 22 yaşındaki oyuncu takımla birlikte ilk çalışmasını da gerçekleştirdi. Teknik kadro bu oyuncu ile ilgili kararını önümüzdeki günlerde verecek.
FOTOÄžRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!