Bursa polisi uyuşturucuya geçit vermiyor

Güncelleme Tarihi:

Bursa polisi uyuşturucuya geçit vermiyor
Oluşturulma Tarihi: Ekim 05, 2016 00:46

Bursa polisi uyuşturucuya geçit vermiyor

Haberin Devamı

Mehmet İNAN/BURSA, (DHA)- BURSA'da polis ekiplerinin yaptığı uygulamada 10 gram metamfetamin ve 15 gram bonzai ele geçirildi, ikisi aranan, 5 kişi gözaltına alındı.
Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, merkez Osmangazi ilçesi Çukurca ve Soğanlı mahallelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullananlara yönelik uygulama yaptı. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü öncülüğünde, Trafik Şube Müdürlüğü ve Osmangazi Asayiş ekiplerinin katıldığı uygulamada 100'den fazla polis, 4 ayrı noktada görev aldı. Durdurulan araçlar didik didik arandı, sürücü ve araçta bulunanlar Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolünden geçirildi. Aramalarda narkotik köpeği Alfa da kullanıldı.
KAÇMAYA ÇALIŞAN ARACI YUNUS TİMLERİ YAKALADI
Uygulama sırasında polisin dur ihtarına uymayan bir kamyonet, yunus ekiplerinin takibi sonucu yakalandı. 
Yapılan uygulamada, 15 gram bonzai ve 10 gram metamfetamin ele geçirilirdi. Hakkında yakalama kararı bulunan 5 kişi gözaltına alındı, 2 ehliyetsiz sürücüye işlem yapılırken, 1 çalıntı araba yakalandı.
İl Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yapılan uygulamanın Bursa'nın huzur seviyesini arttırmak için yapıldığını ve kapsamlı bir şekilde devam edeceğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!