Bursa Büyükşehir Kadınlar Voleybol takımında 6 imza

Güncelleme Tarihi:

Bursa Büyükşehir Kadınlar Voleybol takımında 6 imza
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 11, 2016 15:55

Bursa Büyükşehir Kadınlar Voleybol takımında 6 imza

Haberin Devamı

Cemal EKENTOK / BURSA, (DHA)- TÜRKİYE Kadınlar Voleybol 1'inci Ligi takımı Bursa Büyükşehir Belediyespor, transfere hızlı girdi ve 6 imza attırdı.
Bu sezon ilk 4 içerisine girebilmek ve Challenge Kupasını yeniden Bursa’ya getirmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyespor, ilk olarak Macaristan milli takımının da antrenörlüğünü sürdüren 57 yaşındaki  Belçikalı Jan de Brandt'la 1 yıllık anlaşma imzaladı. 2008-2010 yıllarında Fenerbahçe’yi çalıştıran Jan de Brandt, şöyle dedi:
"Türkiye’ye yeniden döndüğüm için mutluyum. Fenerbahçe’den sonra Büyükşehirle birlikte Bursa’da olacağım. Şu an Türkiye, Avrupa’nın en güçlü ligine sahip. Dünyanın en iyi voleybolcularının yer aldığı rakiplerle oynayacağız. Bizim hedefimiz ilk dört içerisine girebilmek ve Challenge Kupasını kazanmak."
Voleybol Şubesi Koordinatörü Ersin Yılmaz ise, "Brandt halen Macaristan milli takımının antrenörlüğünü yapıyor. Avrupa şampiyonası için gidecek. 10 Ağustos’ta başlayacak yeni sezonda bizimle olacak" dedi.
Daha sonra yeşil beyazlılar yardımcı antrenör olarak Haluk Korkmaz, Erkek A Milli Takım kondisyoneri ve geçtiğimiz sezon Salihli Belediyespor’da görev yapan Yunus Ünver ve fizyoterapist olarak Bulgaristan’dan Georhi Bivolorski ile birer yıllık sözleşme imzaladı.
Bursa Büyükşehir Belediyespor, daha sonra takımın libero sorununu çözdü. Yeşil beyazlılar, alt yapılarından yetişen 21 yaşındaki Aylin Sarıoğlu'yla 3 yıllık, geçtiğimiz sezon İlbank, daha önce iseHalkbank’ta görev yapan 25 yaşındaki Ceren Cihan ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

FOTOĞRAF

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!