‘Bizim Ev’in 4. Yaşına Renkli Kutlama

Güncelleme Tarihi:

‘Bizim Ev’in 4. Yaşına Renkli Kutlama
Oluşturulma Tarihi: Kasım 14, 2015 16:39

BİZİM EV ENGELLİLER SOSYAL YAŞAM DESTEK MERKEZİ, DÖRDÜNCÜ KURULUŞ YILINI DÜZENLENEN GECEDE ENGELLİLER VE AİLELERİYLE BİRLİKTE KUTLADI.

Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi, dördüncü kuruluş yılını düzenlenen gecede engelliler ve aileleriyle birlikte kutladı.
Nilüfer Belediyesi Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi, kuruluşunun dördüncü yılını, engelliler ve aileleriyle birlikte kutladı. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, eşi ve Sosyal Destek Hizmetleri Müdürü Seden Bozbey, meclis üyeleri, başkan yardımcıları, birim müdürleri, engelliler ve aileleri, Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi çalışanları ve gönüllüleri, sivil toplum kuruluşları ve kamu kurumlarından temsilcilerinin katıldığı gece renkli anlara sahne oldu. Yemeklerin yendiği, şarkıların söylendiği, oyunların oynandığı gecede, engelliler ve ailelerinin mutlulukları gözlerinden okundu. Gecede Bizim Ev’in çalışmaları da sinevizyon gösterisiyle davetlilere anlatıldı.
Bozbey, “Bizim Ev, el ele vererek var ettiğimiz ve büyüttüğümüz bir ev oldu. Dayanışma içerisinde üretiyoruz, yaşıyoruz ve hissediyoruz. Çalışmalarımıza 2000 yılında başladık. Emekli olan Necdet Turhan arkadaşımızla o dönem Engelliler Masası’nı kurduk. Sonrasında ekibimiz genişledi ve Engelliler Hizmet Birimi’ni oluşturduk. 2011 yılında da Bizim Ev Engelliler Sosyal Yaşam Destek Merkezi’ni hayata geçirerek, sizlerle daha yoğun ilişkiler kurduk” dedi.
Bizim Ev’de dolu dolu geçen 4 yılı geride bıraktıklarını söyleyen Başkan Bozbey, “Çalışmalarımızın öznesi olan sizlerle çıktığımız yolda yan yana durmaktan mutluluk duyuyoruz. Nilüfer Belediyesi olarak, Nilüfer’i engelsiz ve herkes için eşit fırsatların yaratıldığı bir kent olarak tasarlamaya ve hayata geçirmeye sizlerin de desteği ile devam ediyoruz. Merkezimizde yürüttükleri özverili çalışmalarından dolayı tüm çalışma arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bizim Ev’i, Bizim Ev yapan katılımcılarımıza da vermiş oldukları destek ve değerli katkılarından dolayı teşekkürü bir borç biliyorum. Değerli katılımcılarımız, yakınları, destek veren kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve gönüllü çalışma yürüten dostlarımızla bu atmosferi yaşamak bizim için gurur kaynağıdır. Birlikte nice yıllara” ifadelerini kullandı.
Engellilerle birlikte sahnede oynayan Bozbey, seslendirdiği türküyle de geceye renk kattı.
Eğlencenin doruğa çıktığı gecenin sonunda, Başkan Bozbey ile eşi Seden Bozbey, engellilerle birlikte kutlama pastasını keserek, 10. Yıl Marşı’nı seslendirdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!