Başbakan Davutoğlu'nun Bursa programı

Güncelleme Tarihi:

Başbakan Davutoğlunun Bursa programı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 03, 2014 13:21

- AK Parti Bursa İl Başkanı Torun: "Nasip olursa 7 Kasım Cuma günü sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Bursa'ya teşrif edecekler. Onları hep birlikte ağırlayacağız"

Haberin Devamı

BURSA (AA) - Başbakan Ahmet Davutoğlu, bazı programlara katılmak üzere 7 Kasım'da Bursa'ya gelecek.

AK Parti Bursa İl Başkanı Cemalettin Torun, Başbakan Davutoğlu'nun Bursa programı ve yaklaşan ilçe kongrelerine ilişkin basın toplantısı düzenledi.

3 Kasım'ın Türk siyaseti ve AK Parti için çok önemli olduğuna işaret eden Torun, 3 Kasım 2002 tarihinde Türkiye'nin AK Parti hükümeti ve yönetimiyle tanıştığını anımsattı.

Başbakan Davutoğlu'nun 7 Kasım Cuma günü öğle saatlerinde Bursa'da olacağını dile getiren Torun, "Nasip olursa 7 Kasım Cuma günü sayın Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu Bursa'ya teşrif edecekler. Onları hep birlikte ağırlayacağız. Bursa'ya öğlen Cuma saatinde gelecekler. Toplu açılış töreni için Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde (Merinos AKKM) olacağız" dedi.

Haberin Devamı

Torun, Davutoğlu'nun akşam da işadamları ve parti teşkilatıyla birlikte bir yemek programına katılacağını dile getirerek, "Başbakanımız Ahmet Davutoğlu Bursa Ticaret ve Sanayi Odası'nın düzenlediği 'Ekonomiye Değer Katanlar' ödül törenine de katılacak. O gece sayın Başbakanımızı misafir edeceğiz. Sabah erken saatlerde ayrılacaklar" diye konuştu.

Başbakan Davutoğlu'nun Bursa'da olacağı gün 18 büyükşehir belediye başkanının Bursa'da bulunacağını, bu toplantıların 8-9 Kasım tarihlerinde yapılacağını ifade eden Torun, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'ın da 8 Kasım Cumartesi günü Bursa'da bazı programlara katılacağını bildirdi.

Torun, AK Parti'nin ilçe teşkilatlarının kongre sürecinin başladığını vurgulayarak, yapılan istişareler sonucu Yıldırım'da Hüdayi Yazıcı'nın, Karacabey'de Murat Erol'un, Mustafakemalpaşa'da Sadettin Akkoyun'un, Gemlik'te Zafer Işık'ın, Osmangazi'de de Ali Yılmaz'ın aday gösterilmesi konusunda karara varıldığını sözlerine ekledi.

Bu arada Başbakan Davutoğlu'nun Bursa programında Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, İçişleri Bakanı Efkan Ala, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun da hazır bulunacağı bildirildi.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!