MHK sorumlusundan hakemlere ziyaret

Güncelleme Tarihi:

MHK sorumlusundan hakemlere ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ocak 29, 2017 10:26

MHK sorumlusundan hakemlere ziyaret

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - MERKEZ Hakem Kurulu (MHK) Bölge Sorumlusu Kadir Tozlu, Burdur İl Hakem Kurulu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Burdur Şubesi'ni ziyaret etti.

MHK Bölge Sorumlusu Kadir Tozlu'nun Burdur İl Hakem Kurulu ve Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği Burdur Şubesi ziyaretinde eski MHK üyesi ve Üst Klasman Gözlemcisi Hamza Işın, Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Nuri Yıldırım, Futbol İl Temsilcisi Murat Türker, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği İl Temsilcisi Özcan Yıldırım, İl Hakem Kurulu Başkanı Ahmet Tepe ve üyeler, TFFHGD Şube Başkanı İbrahim Deniz ve yönetim kurulu üyeleri, hakemler ve gözlemciler de yer aldı.

Burdur'un spor camiası açısından huzurlu olduğunu belirten Tozlu, klasman hakemlerinin yeni başlayan hakemlere ağabeylik yaparak gelişimlerine katkı sağlaması gerektiğine dikkati çekti. Hakemlikte mentorluğun önemini vurgulayan Tozlu, yeni hakemlerin de mentorluk sistemiyle iyi bir gelişim sağlayacaklarını kaydetti. Tozlu, Burdur İl Hakem Kurulu ile Burdur Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'nun uyum içerisinde amatör sporu yönettiğini söyledi.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!