Kahveli düğün davetiyesi

Güncelleme Tarihi:

Kahveli düğün davetiyesi
Oluşturulma Tarihi: Ekim 23, 2017 09:59

Kahveli düğün davetiyesi

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'un Gölhisar İlçe Belediye Başkanı Ramazan Canural'ın oğlu Ömer Faruk Canural ile Seher Polat'ın düğün davetiyesinde Türk kahvesi kullanıldı. Üzerinde 'Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var' yazılı Türk kahvesi paketiyle davetliler düğüne çağrıldı.

Gölhisar Belediye Başkanı Ramazan Canural'ın oğlu Ömer Faruk Canural, Seher Polat'la dünya evine girecek. 29 Ekim günü Gölhisar kapalı pazar yerinde yapılacak düğün için ilginç bir davetiye hazırlandı. Üzerinde 'Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var' yazılı Türk kahvesi paketiyle davetliler düğüne çağrıldı.

Başkan Ramazan Canural, düğünlere davet için gömlek ve havlu gibi hediyelerin verildiğini hatırlatarak, "Değişiklik olsun istedik. 'Bir fincan kahvenin 40 yıl hatırı var' diyerek arkadaşlarımızı, dostlarımızı düğünümüze Türk kahvesiyle davet ettik" dedi.

Canural'ın Türkiye Belediyeler Birliği'nde bilgisayar mühendisi olarak çalışan ve 40 Türk Sanat Müziği bestesi olan ud sanatçısı oğlu 27 yaşındaki Ömer Faruk Canural ile Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu İslam Mezhepleri Tarihi alanında yüksek lisans öğrencisi 25 yaşındaki Seher Polat'ın düğüne 29 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek. Davetliler için ayrıca Gölhisar'da bulunan Kibyra Antik Kenti'ne de gezi düzenlenecek.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!