Emekli öğretmenler yemekte buluştu

Güncelleme Tarihi:

Emekli öğretmenler yemekte buluştu
Oluşturulma Tarihi: Kasım 24, 2016 15:42

 Emekli öğretmenler yemekte buluştu

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR'da emekli öğretmenler belediye tarafından geleneksel olarak düzenlenen yemekte bir araya geldi.
Burdur Belediyesi'nin 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla düzenlediği yemek Serenler Otel'de yapıldı. Yemeğe, Vali Şerif Yılmaz, Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, eşi Hülya Ercengiz, Baro Başkanı Ramazan Gedik, 58'inci Piyade Eğitim Alay Komutanı Piyade Albay Hakan Tutucu, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Tayfun Dündar, eşi Seyhan Tutucu, İl Genel Meclisi Başkanı Muzaffer Bağcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Servet Olpak ve İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Bayram ile emekli öğretmenler ve aileleri katıldı.
Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Başta Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş tüm değerli öğretmenlerimize Allah'tan rahmet, kalan değerli öğretmenlerimize de uzun ömürler diliyorum. 24 Kasım 1928 Bakanlar Kurulu kararı ile Ulu Önder Atatürk'e 'başöğretmen' unvanın verilmesinin ardından bu zamana kadar 24 Kasım'ı Öğretmenler Günü olarak kutluyoruz. Bu vesileyle tüm öğretmenlerimizin gününü kutluyorum" dedi.
Emekli öğretmenler Başkan Ercengiz'in konuşmasının ardından Burdur Belediyesi Türk Halk Müziği topluluğu tarafından seslendirilen türkülere eşlik ederek eğlendi.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!