Vefat eden üye anısına hayrat

Güncelleme Tarihi:

Vefat eden üye anısına hayrat
Oluşturulma Tarihi: Eylül 19, 2019 16:10

Vefat eden üye anısına hayrat

Haberin Devamı

Halim AKCA/ÇELTİKÇİ, (DHA)- BURDUR'un Çeltikçi ilçesinde geçen Ramazan ayında vefat eden TOÇ-BİR-SEN üyesi Hasan Er adına yaptırılan hayrat törenle açıldı.
Çeltikçi'ye bağlı Kuzköy kavşağına Tarım Orman Çalışanları Birliği Sendikası (TOÇ-BİR-SEN) Burdur Şube Başkanlığı tarafından, Ramazan ayı içerisinde kalp krizi sonucu vefat eden üyeleri Hasan Er adına hayrat yaptırıldı. Hayrat Çeltikçi Kaymakamı Abdullah Özübek, Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, TOÇ-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Fatih Doğan, Burdur AK Parti teşkilatı, sendika üyeleri ve vatandaşların katıldığı törenle açıldı.
Kaymakam Abdullah Özübek, "Toplum olarak elde ettiğimiz maddi ve manevi kazanımları birbirimizle paylaştıkça daha mutlu oluyoruz. TOÇ-BİR-SEN tarafından geçen Ramazan ayı içerisinde vefat eden Hasan Er ismine yaptırılan bu hayrat herkese hayırlı olsun" dedi.
TOÇ-BİR-SEN Genel Başkan Yardımcısı Fatih Doğan, üyelerinin özlük ve mali haklarını korurken, bir tarafta da ülke için tüm dünya mazlumları adına hayırlı işlere imza atmak için gayret içerisinde olduklarını vurguladı.
Konuşmaların ardından çeşmenin açılışı yapıldı.

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!