Burdur'da yılbaşı tedbirleri

Güncelleme Tarihi:

Burdurda yılbaşı tedbirleri
Oluşturulma Tarihi: Aralık 28, 2017 13:24

Burdur'da yılbaşı tedbirleri

Haberin Devamı

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR Valisi Şerif Yılmaz, vatandaşın yılbaşını huzur ve güven içerisinde geçirmesi için gerekli tedbirlerin alındığını söyledi. 
Vali Şerif Yılmaz yaptığı yazılı açıklamada, yeni yılın huzur ve güven ortamında geçirilmesini temin etmek amacıyla tedbirler alınmasının uygun görüldüğünü belirtti. Vali Yılmaz, "İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından sorumluluk bölgelerinde halkın yoğun olarak bulunduğu eğlence yerleri, alışveriş merkezleri ve ana arterlerde kapkaç, yankesicilik ve dolandırıcılık olaylarına karşı yaya ve motorize devriyeler artırılacaktır. Şehirlerarası seyahat eden yolcuların güvenliği açısından ilgililer uyarılarak ulaşım araçlarına alınacak bagaj ve eşyaların bizzat yolcu tarafından seyahat bileti gösterilmek üzere teslim alınması konusunda duyarlı olmaları sağlanacaktır. Vatandaşımızın yeni yıla topluca girmek için toplandıkları meydanlarda olumsuzlukların yaşanmaması için görevliler uyarılacaktır. Kutlamalarda kullanılması muhtemel havai fişek, maytap ve benzeri patlayıcı maddelerin ilgili genelgelerde belirtilen hususlar doğrultusunda kullanılmasına azami özen ve hassasiyet gösterilecektir" dedi.
Yılbaşı güvenlik tedbirleri için gerekli planın hazırlanacağını, gerekirse ek güvenlik tedbiri alınacağını kaydeden Vali Yılmaz, yılbaşı dolayısıyla şehiriçi ve şehirlerarası 650/12 karayolunun Burdur sınırları içinde kalan bölümünde meydana gelebilecek trafik kazalarına anında müdahale edecek biçimde kurtarıcı ve çekicilerin hazır bulundurulacağını, otobüs terminalinde trafiği rahatlatıcı ek önlemler alınacağını, yeteri kadar trafik ekibi görevlendirilmesi yapılacağını aktardı. Vali Yılmaz, sağlık ve belediye hizmetlerinde de planlama yapılarak halkın mağdur eğilmeyeceğini vurguladı.

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!