Burdur'da acemi erler yemin etti

Güncelleme Tarihi:

Burdurda acemi erler yemin etti
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2016 17:25

Burdur'da acemi erler yemin etti

Haberin Devamı

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA) - BURDUR 58. Piyade Eğitim Alayı Binbaşı Maruf Kışlası'nda, 1996-2 tertip 1. kademe ve 363. kısa dönem erler için yemin töreni düzenlendi.

Yemin törenine, Vali Hasan Kürklü, Garnizon Komutanı Albay Metin Karagöz, İl Jandarma Komutanı Albay Tayfun Dündar, İl Emniyet Müdürü Eyüp Özüdoğru, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Burdur İl Temsilcisi Hasan Okyar ve asker aileleri katıldı. Törende Birlik Sancağının yerini almasının ardından saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklâl Marşı okundu. Daha sonra 1996-2 tertip 1. kademe 1966 ile 363. kısa dönem 43 er, yemin etti.

Törende, 1996-2 tertip 1. kademe acemi erler adına Ulaştırma Er Ferhat Yıldırım ve 363. kısa dönem acemi erler adına Piyade Er Ali İlker Topçu, yaş kütüğüne plaket çaktı. Kışlaya ilk katılan Piyade Er Burhan Aydın'a Vali Hasan Kürklü tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi. Eğitim, spor ve bakım branşlarında başarılı olan askerlere ve görevlerini Burdur 58. Piyade Eğitim Alay Komutanlığı'nda yapmış asker yakınlarına Vali Kürklü ve protokol üyeleri tarafından katılım belgeleri verildi.

Tören, Piyade Marşı'nın okumasının ardından tören geçişiyle tamamlandı.

FOTOĞRAFLI

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!