Bucak'ta CHP kutlama yaptı

Güncelleme Tarihi:

Bucakta CHP kutlama yaptı
Oluşturulma Tarihi: Nisan 01, 2024 01:20

Bucak'ta CHP kutlama yaptı

Haberin Devamı

Halim AKCA/BUCAK, (DHA)- BURDUR'un Bucak ilçesinde resmi olmayan sonuçlara göre CHP'li Hülya Gümüş'ün seçimi kazanması Cumhuriyet Meydanı'nda kutlandı.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nin resmi olmayan sonuçlarına göre Bucak Belediye Başkanlığı'nı CHP'li Hülya Gümüş kazandı. Yaklaşık 50 yıl sonra Bucak'ta CHP belediye başkanlığını kazanırken, Hülya Gümüş ise hem ilçenin hem de Burdur'un ilk kadın belediye başkanı oldu. Hülya Gümüş'ün seçimi kazanmasından sonra Cumhuriyet Meydanı'nda kutlama yapıldı. CHP İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay, meydanı dolduran kalabalığa uzun bir konuşma yaparak teşekkür etti. Hülya Gümüş ise konuşmasında, "Seçimlerde hem bizim hem diğer partilerin belediye başkan adaylarının, belediye meclis üyesi adaylarının, il genel meclisi adaylarının, hepsinin gayesi Bucak'tı. Hepimiz Bucak'ın iyi olması, Bucak'ın kazanması için çaba gösterdik. Ben başta onlara, partili partisiz bana oy veren herkese, aileme ve ilçe teşkilatıma ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.

Haberin Devamı

Daha sonra CHP İlçe Başkanı Ahmet Sedat Oktay tarafından kürsüye çağrılan belediye meclis üyeleri, il genel meclisi üyeleri ve seçimlerde emeği geçenler Hülya Gümüş ile birlikte kalabalığı selamladı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!