Bucak Devlet Hastanesi’ne İki Yeni Cihaz

Güncelleme Tarihi:

Bucak Devlet Hastanesi’ne İki Yeni Cihaz
Oluşturulma Tarihi: Aralık 09, 2015 13:56

YENİ ALINAN YAG LZER CİHAZI

Burdur’un Bucak Devlet Hastanesi görüntüleme merkezine ve katarak operasyonları için yeni cihazlar alındı.
Bucak Devlet Hastanesi’ne Endoskopi ve kolonoskopi de kullanılan görüntüleme merkezi HD kalitesinde yeni cihaz alındı. Yeni alınan HD Endoskopi cihazını iki haftadır kullandıklarını dile getirin Op. Dr. Teoman Toprak, “Önceki kullandığımız endoskopi cihazına oranla hastaya teşhis konulması açısından HD kalitesinde daha net ve kaliteli bir görüntü ile endoskopi, kolonoskosi ve kalın bağırsak teşhisleri açısından kaliteli hizmet vermemizi arttıracak” dedi.
Bucak Devlet Hastanesi Göz Hastalıklarında kullanılmak üzere katarakt, göz tansiyonu tedavisinde de kullanılan YAG Lazer cihazı alındı. YAG Lazer cihazı hakkında bilgi veren Op Dr. Ergin Er ve Op. DR. Sezgin Sezer yeni alınan cihaz ile hastanede katarakt rahatsızlığı olan hastalarımız on beş saniyelik bir operasyon ile tedavileri yapılabileceğini dile getirdiler.
Bucak Devlet Hastanesine kazandırılan HD kalitesinde endoskopi ve katarakt operasyonlarında kullanılacak YAG Lazer cihazı ile hastanenin büyük bir eksikliğinin kapandığını belirten Başhekim Uz. Dr. Nihat Şengeze, “Hastanemize yeni alınan HD kalitesinde görüntü verebilen endoskopi cihazının hastalık teşhislerinin en modern şekli ile tanı konulması açısından çok faydalı olacaktır” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!