Bakan Eroğlu Ve Bakan Çelik Feshane’de Burdur’u Ziyaret Etti

Güncelleme Tarihi:

Bakan Eroğlu Ve Bakan Çelik Feshane’de Burdur’u Ziyaret Etti
Oluşturulma Tarihi: Mart 23, 2015 16:13

İSTANBUL FESHANE’DE DÜZENLENEN BURDUR TANITIM GÜNLERİNE ORMAN VE SU İŞLERİ BAKANI PROF. DR. VEYSEL EROĞLU İLE ÇALIŞMA VE SOSYAL GÜVENLİK BAKANI FARUK ÇELİK ZİYARETTE BULUNDU.

İstanbul Feshane’de düzenlenen "Burdur Tanıtım Günleri"ne Orman Ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu ile Çalışma Ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik ziyarette bulundu.
19-22 Mart 2015 tarihlerinde İstanbul’da ilki gerçekleşen "Burdur Tanıtım Günleri"ni ziyaret eden Bakan Eroğlu ve Bakan Çelik’i, Burdur Valisi Hasan Kürklü başta olmak üzere Milletvekili Bayram Özçelik, Kaymakamlar ve İlçe Belediye Başkanları karşıladı. İstanbul’da Burdur Tanıtım Günleri’nin ilk defa düzenlendiğini anlatan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "Yıllardır siyasetin içerisindeyiz ve ülkemizin dört bir tarafını geziyoruz. Ama burada ayrıntılı bir şekilde illerdeki güzellikleri görme imkanını elde ediyoruz" dedi.
Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ise, Burdur’un Türkiye’nin en güzel illerinden birisi olduğunu ifade etti. Burdur’un tabiat güzellikleriyle meşhur bir il olduğuna işaret eden Bakan Eroğlu, "Buradaki güzellikleri tanıtmak fevkalade isabetli olmuş" diye konuştu.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!