‘TÜRŞAD çetin ceviz çıktı’

Güncelleme Tarihi:

‘TÜRŞAD çetin ceviz çıktı’
Oluşturulma Tarihi: Eylül 29, 2022 15:34

TÜRŞAD, voleybolda AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley B Grubu’ndaki üç maçtan da galip ayrıldı.

Haberin Devamı

Yeni sezonda Efeler Voleybol Ligi’nde mücadele eden TÜRŞAD (Bitlis Şehit Aileleri ve Gaziler Gençlik Spor Kulübü) erkek voleybol takımı,
voleybolda AXA Sigorta Erkekler Kupa Voley B Grubu’ndaki üç maçından da galibiyetle ayrıldı. TÜRŞAD, İstanbul Burhan Felek Vestel Voleybol Salonu’ndaki maçlarda Arkas, Spor Toto ve Tokat Belediye Plevne Spor’u yendi. TÜRŞAD böylece çeyrek finale yükselme sevinci yaşadı.

Galibiyetleri Bitlis halkına armağan ettiklerini anlatan Kulüp Başkanı Kadir Köstekçi, “Türkiye Kupası grup maçlarında 3’te 3 yaparak tarih yazdık. İlk gün Arkas’ı, ikinci Gün bir önceki senenin şampiyonu Spor Toto’yu, üçüncü gün de Efeler Ligi’nin köklü takımlarından Tokat Belediye Plevne Spor’u mağlup ettik. Yanımızda olan, bize destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Lider olarak üst tura çıktık büyük sürpriz yaptık. Herkes sonuçlara çok şaşırdı, kimse bu başarıyı beklemiyordu. Ben takımımıza çok teşekkür ediyorum. Takımımız için ‘‘TÜRŞAD çetin ceviz çıktı’ yorumları yapıldı. Galibiyet tüm Bitlis halkına armağan olsun. Bizi izlemeye ve desteklemeye devam etsinler” dedi.

Haberin Devamı

‘TÜRŞAD çetin ceviz çıktı’

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!