Tatvan’daki Muhtarlardan İstanbul Gezisi

Güncelleme Tarihi:

Tatvan’daki Muhtarlardan İstanbul Gezisi
Oluşturulma Tarihi: Nisan 05, 2015 13:38

BİTLİS VALİLİĞİ’NİN ORGANİZASYONUYLA TATVAN İLÇESİNDEKİ MAHALLE MUHTARLARI İSTANBUL’UN TARİHİ, TURİSTİK VE DOĞAL GÜZELLİKLERİNİ GEZDİ.

Bitlis Valiliği’nin organizasyonuyla Tatvan ilçesindeki mahalle muhtarları İstanbul’un tarihi, turistik ve doğal güzelliklerini gezdi.
Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy ve Valilik Özel Kalem Müdürü Kamuran Arvas’ın da katıldığı gezi programının ilk gününde muhtarlar, Panorama 1453 Müzesi, Eyüp Sultan Camisi ve çevresi, Pierre Loti Tepesi, Florya Akvaryum ve Miniatürk Müzesi’ni ziyaret ettiler. Rehberler eşliğinde her gün İstanbul’un farklı mekanlarındaki tarihi ve turistik yerleri gezme ve yerinde görme fırsatı bulun mahalle muhtarları, çektikleri hatıra fotoğraflarıyla da anı ölümsüzleştirmeyi ihmal etmiyorlar.
Yapılan gezi programıyla ilgili açıklamada bulunan Tatvan Belediye Başkanı Fettah Aksoy, bu tip organizasyonların verimine dikkat çekerek, “Valiliğimizin, ilçemiz mahalle muhtarlarına yönelik tertiplediği İstanbul gezisi çok verimli geçiyor. Valilik Özel Kalem müdürü Kamuran Arvas Beyefendi’nin ev sahipliğinde, mahalle muhtarlarımız ile birlikte birçok medeniyete başkentlik yapmış güzel İstanbul’muzun tarihi ve görülmeye değer güzel mekanlarını gezme fırsatı bulduk. Valimiz Sayın Orhan Öztürk Beyefendi ve Özel Kalem Müdürü Kamuran Arvas Beyefendiye böyle bir organizasyon düzenledikleri için mahalle muhtarlarımız adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Mahalle muhtarları ise, gezi programının düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerini ilettiler.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!