Bitlis'te "Uyuşturucuya Hayır" yürüyüşü düzenlenecek

Güncelleme Tarihi:

Bitliste Uyuşturucuya Hayır yürüyüşü düzenlenecek
Oluşturulma Tarihi: Mart 04, 2016 16:09

Haberin Devamı

BİTLİS (AA) - Bitlis'te "Uyuşturucuya Hayır" yürüyüşü düzenlenecek.

AK Parti Bitlis Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Şems Nasır, yaptığı yazılı açıklamada, her yıl 1-7 Mart tarihlerinde kutlanan Yeşilay Haftası dolayısıyla, Bitlis Yeşilay Derneği temsilcileri Muhammed Ay ve Feyiz Uğuz ile bir araya geldiklerini bildirdi.

Görüşmede, Yeşilay Haftasını en iyi şekilde değerlendirme noktasında fikir alışverişinde bulunduklarını belirten Nasır, şunları ifade etti:

"Özellikle son yıllarda artan uyuşturucu kullanımı nedeniyle, Bitlis'te her aileden bir genç bu batağa düşmüştür. Uyuşturucu kullanımının artmasından dolayı hem halkımızın hem de esnafımızın tepkileri büyüyerek artıyor. Uyuşturucu kullanımının liselere kadar inmesi aileleri de tedirgin hale getirmiştir. Bu hususa dikkat çekmek için Ak Parti İl Gençlik Kolları Başkanlığı, Bitlis ÜNİAK Derneğinin öncülüğünde ve Yeşilay Derneği'nin de katkılarıyla, halkımızın katılımıyla uyuşturucu illetine 'dur' denmek pazar günü saat 13.00'da yürüyüş düzenleyeceğiz. Halkımızın katılımıyla yürüyüş yapmayı kararlaştırdık. Bu illeti satanlara, temin edenlere veya aracılık edenlere bir tepki olarak yoğun katılımlı bir yürüyüşümüz yapacağımızı umut ediyoruz. Ayrıca farkındalık oluşturmak için kentteki bilboardlara afişler asacağız. Genç ve yaşlısıyla tüm halkımızı yürüyüşe katılmaya davet ediyoruz."

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!