Adev Başkanı Turgut’tan Başkan Gürsoy’a Ziyaret

Güncelleme Tarihi:

Adev Başkanı Turgut’tan Başkan Gürsoy’a Ziyaret
Oluşturulma Tarihi: Ağustos 03, 2015 15:13

adev başkanından belediye başkanına plaket

Ankara’da faaliyet gösteren Adilcevaz Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı (ADEV) Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Turgut, Bitlis’in Adilcevaz Belediye Başkanı Necati Gürsoy’u makamında ziyaret etti.
ADEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Turgut, belediye çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade ederek, Başkan Gürsoy’a başarılı çalışmalarından dolayı plaket takdim etti.
Ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Necati Gürsoy, sivil toplum kuruluşlarının toplumun gelişmesinde çok önemli bir role sahip olduğunu belirterek, ilçedeki sivil toplum kuruşlarıyla birlikte hareket ederek ortak projeler üretip bunları hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi. ADEV’in ilçe için önemli olduğuna değinen Başkan Gürsoy, “Ankara’da faaliyet gösteren vakfımız ilçemiz dışında yaşayan hemşehrilerimize her türlü imkanı ve hizmeti sunmaya çalışmaktadır. Bizde belediye olarak her zaman vakfımızın ve derneklerimizin yanındayız. Ayrıca Adilcevaz dışında yaşayan hemşehrilerimizin ilçemizi yalnız bırakmamasını ve her türlü konuda yardımlarını esirgememelerini istiyoruz. İlçemiz çok güzeldir, hep beraber elbirliği ile ilçemizi kalkındırmanın yollarına bakalım. Belediyemizin çok ciddi bir borç sorunu var. Ancak bu soruna rağmen ilçemize hizmet etmek için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. İnşallah hep birlikte el ele vererek ilçemizin sıkıntılarını çözerek bu güzel ilçeyi daha yaşanabilir bir turizm merkezi haline getireceğiz” dedi.
ADEV yönetim kurulu başkanı Ebubekir Turgut ise, Adilcevazlıların Ankara’daki sesi olduklarını ifade ederek, “Vakfımız sosyal hizmetler ve dayanışma örnekleriyle halkımıza hizmet etmeye çalışmaktadır. Aynı zamanda hemşehrilerimizin maddi ve manevi anlamda her zaman hizmetindeyiz. Oraya her ne amaçla olursa olsun gelen vatandaşımızın işlemlerinin en kısa zamanda tamamlanması için elimizden gelen her türlü gayreti sarf etmekteyiz. Ayrıca ilçemizin gelişmesi ve kalkınabilmesi için üzerimize düşen görevleri icra etmeye çalışmaktayız. Dışarıda yaşayan Adilcevazlılar olarak belediyemizin çalışmalarını da yakından takip etmekteyiz ve yapılan bu çalışmaları çok başarılı buluyoruz. Başkanımızın ilçemize güzel hizmetler getirmesi temennisiyle görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.
ADEV Yönetim Kurulu Başkanı Ebubekir Turgut, daha sonra Adilcevaz Kaymakamlığı ve İlçe Jandarma Komutanlığı’nı da ziyaret ederek, Kaymakam Vekili Selami Çevik’e ve Jandarma Komutanı Yüzbaşı Mesut Başkurt’a ilçeye yaptıkları hizmetlerden dolayı plaket takdim etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!