Bozüyük Fen Lisesi İlk Mezunlarını Verdi

Güncelleme Tarihi:

Bozüyük Fen Lisesi İlk Mezunlarını Verdi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 27, 2015 13:10

BİLECİK’İN BOZÜYÜK İLÇESİNDE FEN LİSESİ’NİN İLK MEZUNLARI İÇİN OKUL BAHÇESİNDE MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ.

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Fen Lisesi’nin ilk mezunları için okul bahçesinde mezuniyet töreni düzenlendi.
Mezuniyet töreni mezun öğrencilerin ikişerli gruplar halinde tören alanına davet edilmesi ile başladı. Ardından saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşı okundu. Daha sonra Okul Müdürü Evren Canyılmaz tarafından bir konuşma yapıldı. Canyılmaz, konuşmasında, okulun bugünlere gelmesinde emeği geçenlere teşekkür ettikten sonra öğrencilere seslenerek, "Sizlerle acısıyla tatlısıyla 4 yılı geride bıraktık. Bu süreç içerisinde bazen güldük bazen hüzünlendik. Sonunda 4 yılı tamamladık. Her başlangıcın bir sonu olduğu gibi bizde şu anda sizi mezun etmenin haklı gururunu yaşıyoruz. İlkler her zaman özeldir. Siz de Bozüyük Fen Lisesinin ilk mezunları olarak yüreğimde daima özel bir yüreğe sahip olacaksınız. Sizlerin ileride iyi bir üniversite ile birlikte iyi bir bölüm kazanacağınıza yürekten inanıyorum. Hayat boyu başarılı olmanız dileğiyle yolunuz açık olsun” diye belirtti.
Ardından İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş tarafından bir konuşma yapıldı. Gümüş, konuşmasında, “Hayatta önemli olan, insani değerleri yaşatarak vatanına milletine, annesine babasına hayırlı birer evlat olabilmektir. Demokrasi kültürünü benimseyerek medeniyet yarışında ki ülkemizin gelecek yolculuğuna bir tuğla koyabilmektir. Sizlerin hayatına bir damla da olsun dokunduysak baki kalan bu kubbede hoş bir seda bıraktıysak ne mutlu bizlere. 4 yıllık eğitiminiz boyunca sizlere eğitim veren değerli hocalarınıza da çok teşekkür ediyorum. Hepinize yeni yaşantınızda başarılar diliyorum. Yolu sevgiden geçen herkesle bir gün yolumuzun kesişeceği duygusuyla yolunuzun ve bahtınızın açık olmasını diliyorum. Haziran ayında gireceğiniz lisans yerleştirme sınavında başarılar diliyorum” dedi.
Sonrasında okulunu birincilikle bitiren Kübra Terzi tarafından bir konuşma yapıldı. Kübra Terzi, “Daha büyük sorumlulukları yükleneceğimiz yeni bir başlangıcın eşiğindeyiz. Sadece kendimize değil, vatanımıza ve milletimize karşı sorumluluklarımızın artacağı bir döneme giriyoruz. İnşallah yüzümüzün akı ile bu dönemi geçirebiliriz. Öğrenci olmak başlı başına bir sorumlulukken bir okulun ilk öğrencileri olmak çok daha büyük yük ve sorumluluklar demektir. Allah bu sorumlulukların altından kalkabilmeyi ve vatanımıza ve milletimize hayırlı birer birey olmayı bizlere nasip etsin. Bizim oluşturduğumuz ve sırtlandığımız bu bayrağı bugün büyük bir sevinç ve gurur ile kardeşlerimize devir ediyoruz. Onlardan devrettiğimiz bu bayrağı hakkı ile yaşatmalarını rica ediyorum. 4 yıl boyunca aynı okulu paylaştığım ve birçok anı biriktirdiğim bütün arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Emekleriniz için siz saygı değer öğretmenlerime bir kez daha teşekkür ediyorum. Okul müdürümüz Evren Canyılmaz ve kurucu müdürümüz Hüseyin Gümüş’e emekleri ve bizler için yaptıkları için çok teşekkür ediyorum. Son olarak varlık kaynağım aileme beni bugünlere getirdikleri, bir birey olmamı sağladıkları, sevgileri ve emekleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından okul 1.’cisi Kübra Terzi, 2.’cisi Gülnihal Gümüş ve 3.’üncüsü Esra İnci’ye ödülleri verildi. Okulu birincilikle bitiren Kübra Terzi tarafından bir konuşma yapıldı. Devamında okul flamasının devir teslimi gerçekleşti. Mezuniyet kütüğüne ilk mezunların plakası okul birincisi Kübra Terzi tarafından çakıldı. Ardından sırasıyla bütün öğrencilere başarı belgeleri verildi. İlk mezunların video ve fotoğraflarından oluşan slayt gösterisi izlendi. Öğrencilerin toplu olarak kep atmaları ve havai fişek gösterileriyle mezuniyet programı sona erdi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!