Başkan Yalçın’ın Bilecik Temasları

Güncelleme Tarihi:

Başkan Yalçın’ın Bilecik Temasları
Oluşturulma Tarihi: Aralık 08, 2015 11:44

ZİYARET VALİ YARDIMCISI

Bilecik’in Pazaryeri İlçe Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın, bir takım ziyaretler için geldiği Bilecik’te Vali yardımcısı ve kurum müdürlerini ziyaret etti.
Başkan Yalçın, ilk olarak Bilecik Vali Yardımcısı Halil İbrahim Acır’ı makamında ziyaret etti. Karşılıklı fikir alışverişi yapıldığı ziyarette Pazaryeri’nin sorunları görüşüldü. Başkan Yalçın, daha sonra Bilecik İl Mili Eğitim Müdürü İsmail Altınkay’ı makamında ziyaret etti. İkili Pazaryeri’ndeki eğitim konuları hakkında konuşarak, eğitime verilen değerlere değindiler. Başkan Yalçın son olarak Bilecik Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız’ı makamında ziyaret ederek, ilçenin tarım potansiyelleri hakkında konuştular. İlçenin tarımsal alanda zengin bir toprağa sahip olduğunu belirten İl Müdür Yıldız’a, Başkan Yalçın’da belediye olarak ne tarımsal alanda ne yapılması gerekiyorsa destek olacaklarını söyledi.
Yapılan tüm ziyaretlerde, Başkan Yalçın üzerinde Pazaryeri’nin tarihini anlatan bir tablo hediye ederken, Yalçın’a ziyaretlerinde Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan’ın babası Reşit Akdoğan eşlik etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!