Kozcağız’da Hayır Çarşısı Dualarla Açıldı

Güncelleme Tarihi:

Kozcağız’da Hayır Çarşısı Dualarla Açıldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 18, 2015 17:24

KERMESİN AÇILIŞ TÖRENİNE, KOZCAĞIZ BELEDİYESİ BAŞKANVEKİLİ BESİM TASMACI, İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ SAVAŞ BUYURMAN, BARTIN GERÇEK GAZETECİLER DERNEĞİ BAŞKANI SÜLEYMAN KARAMAN VE ÇOK SAYIDA VATANDAŞ KATILDI.

Bartın’ın Kozcağız beldesinde, eğitim gören talebeler yararına düzenlenen Hayır Çarşısı Kermesi dualarla açıldı. Kermesin açılış törenine, Kozcağız Belediyesi Başkanvekili Besim Tasmacı, İl Genel Meclisi üyesi Savaş Buyurman, Bartın Gerçek Gazeteciler Derneği Başkanı Süleyman Karaman ve çok sayıda vatandaş katıldı. Kermeste; et döneri, ev mantısı, çeyizlik ürünler, köfte çeşitleri, pasta ve börek çeşitleri, bay-bayan giyim ve mobilya ürünlerine kadar çok zengin bir ürün çeşidi yer alıyor. El emeği göz nuru çeyiz eşyası ve gıda maddelerinin satışa sunulduğu Hayır Çarşısı kermesi 28 Mayıs’a kadar açık kalacak.
Kozcağız merkezde açılan kermesten elde edilecek gelir yurtta kalan talebeler için kullanılacak. Dernek yönetimi, eğitim gören talebeler yararına düzenlenecek kermese tüm vatandaşları davet etti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!