AK Parti Millet Vekili Tunç:

Güncelleme Tarihi:

AK Parti Millet Vekili Tunç:
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 20, 2015 12:25

K PARTİ BARTIN MİLLETVEKİLİ VE ADAYI YILMAZ TUNÇ; ULUS BELEDİYE BAŞKANI HASAN HÜSEYİN UZUN, AK PARTİ ULUS İLÇE BAŞKANI KADİR SARAÇ, İL GENEL MECLİSİ ÜYESİ İRFAN EKMEKÇİ VE BAZI TEŞKİLAT MENSUPLARI İLE BİRLİKTE, ULUS İLÇESİNDE BAĞLI KOZANLI, ULUKAYA, DERELİ, DÜZKÖY, BUDAMIŞ, KADIKÖY, ARPACIK, ABDURRAHMAN, KİRAZCIK, İĞNECİLER, AĞAKÖY VE HASANÖREN KÖYLERİNİ ZİYARET ETTİ.

AK Parti Bartın Milletvekili ve Adayı Yılmaz Tunç; Ulus Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun, AK Parti Ulus İlçe Başkanı Kadir Saraç, İl Genel Meclisi Üyesi İrfan Ekmekçi ve bazı teşkilat mensupları ile birlikte, Ulus ilçesinde bağlı Kozanlı, Ulukaya, Dereli, Düzköy, Budamış, Kadıköy, Arpacık, Abdurrahman, Kirazcık, İğneciler, Ağaköy ve Hasanören köylerini ziyaret etti.
Ziyaretlerinde halktan yoğun ilgi gören Milletvekili adayı Tunç teşkilat mensupları ile birlikte köy köy ziyaretlerine devam ediyor. Tunç, 13 yıllık AK Parti iktidarında Türkiye’nin elde ettiği kazanımların kalıcı hale gelmesi, Türkiye’nin 2023 hedeflerini yakalayabilmesi ve yeni demokratik sivil bir anayasa yapabilmesi için 7 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu belirterek “7 Haziran seçimi son derece kritik bir seçim, Türkiye’nin son 13 yıl içindeki kazanımlarını koruyacağımız bir seçim. Ayrıca, Türkiye’yi inşallah bu ikinci atılım dönemiyle birlikte dünyanın en büyük 10 ülkesi arasına koyma seçimi bu seçim. 7 Haziran’da Vandallara, teröristlerle işbirliği yapanlara ders verme seçimi, 7 Haziran’da tekrar milli idareyi hakim kılma seçimi” dedi.
“SSK’YI BATIRAN KILIÇDAROĞLU DEĞİLMİ?”
Konuşmasında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaoğlu’nu da hedef alan Tunç, “Muhalefet kesenin ağzını açtı. Her şeyi vaat ediyor. Bekara karı boşamak kolay. CHP Genel Başbakanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 maaş ikramiye vaat ediyor. Noterden taahhütnamesi bile var. Vermedi diyelim. Biz bu taahhütnameyle yerine getirilmediğinde hiçbir şey yapamayız. Kılıçdaroğlu’nun maaşına haciz bile koyamayız. Milleti kandırmanın anlamı yok. Biz emekli maaşını 4 kat arttırdık. Onlar ikramiyeyi boş ver maaşın aslını bile ödeyemezler. Kemal Kılıçdaroğlu, SSK emeklilerinden önce özür dilemedi. Vatandaşların primlerini genel müdürlüğünde çarçur eden Kılıçdaroğlu’ydu. SSK, 1992’den önce zarar etmiyordu. O genel müdür olduktan sonra 1998’de zarar 1 milyar TL’yi açtı. 1999’da genel müdürlükten istifade etti. DSP’ye milletvekili olmak için müracaat etti. DSP ‘Sen SSK’yı batırdın’ diyerek kabul etmedi. Kapıdan kovdu” ifadelerinde bulundu.
“KILIÇDAROĞLU HAZİNEYİ BOŞALTMAYA TALİP”
Milletvekili adayı Tunç, CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun bol keseden emekliye, işçiye içi boş vaatlerde bulunduğunu kaynak olaraktan 13 yıl boyunca içini doldurduğumuz hazineyi gösterdiğini. Kılıçdaroğlu’nun dolu hazinenin kasasını nasıl boşaltırım onun hesaplarını yaptığını belirterek; “Onlar kaynak üretmeye değil hazırı tüketmeye talipler diyerek bu millet artık bu oyunlara gelmez eski Türkiye’ye geri dönmeye asla izin vermeyecektir” dedi.
Eski Türkiye’yi bir hatırlayalım diyen Tunç, “Her 2 yılda bir değişen koalisyon hükumetleri, istikrarsızlıklar, faile meçhuller, terör olayları, banka batırmalar, ekonomik krizler milletimizi bezdirmiş ve ülkemiz bırakınız yatırım yapmayı, memuruna, işçisine, emeklisine maaş dahi ödeyemeyen bir ülke haline getirilmiş, İMF kapılarına muhtaç bırakılmıştır” şeklinde konuştu.
Milletvekili Tunç, İşte milletimiz bu kötü gidişata AK Parti ile dur dedi diyerek “13 yıllık iktidarımızda ülkemizin kronikleşmiş sorunlarını bir bir ele aldık ve demokrasi çıtasını yükselttik, ekonomik kalkınma hamlesini başlattık, milli geliri 200 milyar dolardan 800 milyar dolara çıkararak ekonomiyi 4 kat büyüttük, İMF borcunu sıfırladık, Merkez Bankası rezervini 27 milyardan 140 milyar dolara çıkardık, İhracatımız 36 milyardan 140 milyar dolara çıkardık, dünya krize girerken, Türkiye`yi krizlerden koruduk. Eğitim`den sağlığa, tarımdan sanayiye her alanda Cumhuriyet tarihinin rekorlarını kırdık, milletimizin refahını artırdık, işte onun içindir ki milletimiz 3 genel seçim, 3 yerel seçim, 2 referandum ve son olarak ta Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde tercihini AK Parti`den yana kullandı. Milletimiz her seçimde AK Parti diyerek, istikrara ve icraata evet demiştir. Milletimiz bize güvendi, biz de milletimizin güvenini boşa çıkarmamak için gecemizi gündüzümüze katarak çalıştık ve çalışmaya devam edeceğiz" dedi.
“ULUS’UN KÖYLERİNE 30 MİLYON LİRALIK KÖYDES YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRDİK”
Milletvekili Tunç, Ulus ilçesinde bağlı köy ziyaretlerinde yaptığı konuşmada Bartın’ın tüm ilçe ve beldelerinde olduğu gibi Ulus ilçesinde de çok büyük yatırımlara imza atmanın onurunu yaşadıklarını belirterek, “Ulus ilçesine 60 milyon lira tutarında yatırım kazandırdık, Ulus köylerine 30 milyon liralık KÖYDES yatırımı gerçekleştirdik” dedi.
“ULUS’TA HASTANE BİTMEK ÜZERE MHP’NİN HABERİ YOK”
AK Parti iktidarları döneminde ülkede ve Bartın’da gerçekleştirilen yatırımları anlatan Milletvekili Tunç, MHP’nin seçim broşüründe ‘Ulus’a hastane yapacağız’ vaadinde bulunduğunu fakat, Ulus ilçe hastanesi inşaat çalışmalarının bitmek üzere olduğu söyleyerek. MHP’nin Bartın’dan haberi bile yok. Sen nasıl milletvekili olacaksın”.dedi.
Milletvekili adayı Tunç, Ulus ilçemize çevre yolu yaptık, giriş ve çıkışlarda yeni köprüler inşa ettik, Ulus Yüksekokulu’nun inşaatı tamamlanmak üzere, Ulus şehir stadyumunu sentetik çim yüzeyli, aydınlatmalı ve seyirci tribünleri ile Ulus’a kazandırdık, Ulus Anaokulu’nun inşaatı devam ediyor, İmam Hatip Ortaokulu binamız mimarisi ile Ulus ilçemize prestij kazandırdı, Ulus altyapı ihalesini gerçekleştirdik, İmar ve harita yapımının ihalesini gerçekleştirdik, Ulus çayının taşkın koruma ve ıslah çalışmalarını başlattık, Ulus ilçe merkezinden geçen Uluçay, rekreasyon alanları ile yaya köprüleri ile Ulus ilçemize prestij kazandıracak, Küre Dağları Milli Parkı etnografya müzesini hizmete açtık, Ulus ilçemizin beldeleri Abdipaşa ve Kumluca’ya eğitim, sağlık ve ulaşım başta olmak üzere çok güzel yatırımlar yapıyoruz” şeklinde konuştu.
“DAHA GÜÇLÜ BARTIN İÇİN 2-0”
Milletvekili Tunç şunları sözlerine ekledi: “Ben 8 yıldır Bartın’a hizmet ediyorum, Bartın’a her alanda çok güzel eserler kazandırdık, yeni dönemde de kazandırmaya devam edeceğiz, Meclis’te Bartın’ı en iyi şekilde temsil etmeye çalıştım, Türkiye’nin önü tıkanmak istendiğinde her defasında Mecliste yasa çalışmalarına aktif olarak katıldım, yeni dönemde de hız kesmeden hem Ankara’da hem de Bartın’da çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İkinci sıra Milletvekili adayımız Mustafa Yelkenci olarak belirlendi. Mutafa bey, sanayici, hayırsever kişiliği ile tanınan ve sevilen bir isim, siyasi tecrübesi de var, inşallah Bartın halkının teveccühleri ile 2-0 yapacağız. Bartın’ı Ankara’da daha güçlü temsil ettireceğiz, devam eden projelerimizi süratle tamamlayacak, yeni projelerin yeni eserlerin Bartın’a kazandırılması için var gücümüzle çalışacağız, daha güçlü Bartın için 2-0 AK Parti” ifadelerini kullandı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!