Tapip Odası yönetimi organlarını bağışladı

Güncelleme Tarihi:

Tapip Odası yönetimi organlarını bağışladı
Oluşturulma Tarihi: Kasım 07, 2016 18:40

Tapip Odası yönetimi organlarını bağışladı

Haberin Devamı

BALIKESİR Tabip Odası Yönetim Kurulu, 3-9 Kasım Organ Bağışı Haftası nedeniyle düzenledikleri toplantıda organlarını bağışlayarak farkındalık yarattı.
Organ bağışını teşvik ve organ bağışında farkındalık yaratmak isteyen Balıkesir Tabip Odası, basın toplantısı düzenledi. Balıkesir Tabip Odası Yönetim Kurulu üyeleri, Balıkesir Devlet Hastanesi Organ Doku Nakli koordinatörleri Dr. Umut Suluoğlu, Ebe Emine Ekinci, Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi Organ Doku Nakli koordinatörleri Anestezi Uzmanı Abdullah Ömer Atsal ve Sağlık Teknisyeni Fuat Çöken toplantıya katıldı.
TÜM DOKTORLARA BAĞIŞ İÇİN ÇAĞRI
Balıkesir Tabip Odası Başkanı Dr. Necdet Uçan, kendisinin ve toplantıya katılan yönetim kurulu üyesi doktorlar Yasin Alıç, Umut Karasu ile Şahin Cılız'ın form doldurarak organlarını bağışladığını belirtti. Yönetim kurulunun diğer 3 üyesinin de daha önce bağışta bulunduğunu hatırlatan Uçan, tüm doktorları organ bağışlamaya davet etti. Vatandaşlara örnek olmak için organ bağışında bulunup kampanya başlattıklarını belirten Uçan, pek çok hastanın organ bulamadığı için yaşamını yitirdiğine dikkat çekti.

Hilmi DUYAR / BALIKESİR, (DHA)
FOTOĞRAF

 

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!