Şükrü Tünar Kültür Merkezi’nde Türk Sanat Müziği Gecesi Düzenlendi

Güncelleme Tarihi:

Şükrü Tünar Kültür Merkezi’nde Türk Sanat Müziği Gecesi Düzenlendi
Oluşturulma Tarihi: Haziran 10, 2015 18:21

EDREMİT’İN ZEYTİNLİ MAHALLESİNDE ÇALIŞMALARINI SÜRDÜREN, EDREMİT İLERİ TÜRK MÜZİĞİ KOROSU, YAZ KONSERİ İLE İZLEYİCİYLE BULUŞTU.

Edremit’in Zeytinli mahallesinde çalışmalarını sürdüren, Edremit İleri Türk Müziği Korosu, yaz konseri ile izleyiciyle buluştu. Edremit Belediyeye Başkan Yardımcısı İlhan Yazar’ın katıldığı konsere vatandaşlarının katılımın yoğun olduğu gözlendi.
Edremit’e bağlı Zeytinli Mahallesi’nde faaliyetlerini sürdüren Edremit İleri Türk Müziği Korosu’nun yaz konseri Şükrü Tunar Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Gecenin sunumunu Gülser Çelikel üstlenirken koronun, şef Ahmet Pakyüz yönetiminde seslendirdiği beraber ve solo eserler beğeni ile izlendi. İki bölümden oluşan İleri Türk Müziği Yaz Konserinde seslendirilen eserlere, izleyicilerde eşlik ettiler. Gecenin sonunda Başkan Yardımcısı İlhan Yazar “Öncelikle yoğun çalışma programı nedeniyle aramızda olamayan sevgili Belediye Başkanımız Kamil Saka’nın sevgilerini ve şükranlarını sunuyorum. Dostlarımızın bir araya gelerek, böyle güzel bir geceyi tertip etmeleri çok güzel, sanat adına yapılan her çalışmaya desteğimiz, bugün olduğu gibi bundan sonrada devam edecektir. Emeği gecen herkese teşekkür ediyorum” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!