Salih Korkut Budaras Fen Lisesi “Ulusal Kalite Etiketi” Aldı

Güncelleme Tarihi:

Salih Korkut Budaras Fen Lisesi “Ulusal Kalite Etiketi” Aldı
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 31, 2015 13:27

EDREMİT SALİH KORKUT BUDARAS FEN LİSESİ ETWİNNİNG PROJELERİ KAPSAMINDA YAPTIĞI ÇALIŞMALARDAN DOLAYI “ULUSAL KALİTE ETİKETİ” İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ.

Edremit Salih Korkut Budaras Fen Lisesi eTwinning projeleri kapsamında yaptığı çalışmalardan dolayı “Ulusal Kalite Etiketi” ile ödüllendirildi.
Okul Müdürü Yusuf Söbüoğlu “Ulusal Kalite Etiketi Tabelasını” , Okulun iki ayrı eTwinning Projesini yürüten İngilizce Öğretmenimiz Nurcan Değerli de “Ulusal Kalite Etiketi Sertifikasını” Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz’in elinden aldılar.
Balıkesir’de 400’ün üzerinde kayıtlı kullanıcısı olan e-Twinning’in faaliyetlerinin daha yaygın ve etkin hale getirilmesi amacıyla yapılan çalışmalar sonunda il çapında 3 okul başarılarından dolayı ödüllendirildi. İki eTwinning projesi yürüten Salih Korkut Budaras Fen Lisesi bu okullardan biri oldu.
Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğünde yapılan törende İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Cengiz, böylesine güzel ve gurur verici çalışma sonucunda ödül alan üç okulumuzun değerli öğretmenleri ile okul müdürlerinin ziyaretlerinden memnun olduğunu dile getirerek teşekkür etti. Çalışmalarından dolayı öğretmenlerimizi tebrik ederek başarılarının devamını diledi ve hediyelerini verdi.
eTwinning Avrupa’daki okullar için oluşturulmuş bir topluluk. Avrupa’da okul ortaklıklarının kurulması, bilişim teknolojilerinin eğitim-öğretim faaliyetlerinde kullanılmasının yaygınlaştırılması, yenilikçi öğretim yöntem ve tekniklerinin Avrupalı öğretmenler arası paylaşımının sağlanması, öğrenci ve öğretmenlerin bilişim teknolojilerini ve yabancı dili kullanma becerilerinin arttırılmasını amaçlayan bir platform olarak hizmet veriyor. Bilgi ve İletişim Teknolojilerinin kullanımı vasıtasıyla gerekli destek, araçlar ve hizmetleri sağlayarak okulların herhangi bir konuda kısa ve uzun vadeli ortaklıklar kurmasını kolaylaştırarak Avrupa’da okul işbirliğini teşvik etmekte.
eTwinning, Türkiye faaliyetleri, amacıyla Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde kurulmuş olan Ulusal Destek Servisi (UDS) Ekibi tarafından yürütülmekte. Ülkemiz, 22 Şubat 2009 tarihinde eTwinning faaliyetlerinin bir üyesi haline gelmişti.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!