Pelitköy Sahilinde Yol Yapımı

Güncelleme Tarihi:

Pelitköy Sahilinde Yol Yapımı
Oluşturulma Tarihi: Temmuz 29, 2015 16:24

YOL YAPIM ÇALIŞMALARI HIZLA SÜRÜYOR.

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, yol yapım çalışmalarına ağırlık veren Belediye Fen İşleri Ekipleri, Pelitköy sahil yollarının yapımına başladı. Büyükşehir yasası ile birlikte Burhaniye’nin Mahallesi olan Pelitköy Beldesi sahil kısmında başlatılan yol yapım çalışmalarının kısa sürede tamamlanması hedeflendi.
Pelitköy sahilin de, Yalı mevki olarak bilinen bölgede Yalı Kordonu Caddesinde başlatılan çalışmalar devam ederken, yol yapım çalışmaları yazlıkçı vatandaşları sevindirdi. .
Çalışmaların, yıllardır yol konusunda sıkıntılarını dile getiren Pelitköy sahil halkı için çok önemli olduğunu anlatan Belediye Başkanı Necdet Uysal “Büyükşehir yasası öncesinde belde olan Pelitköy Mahallemizin sahil kısmında ciddi sıkıntıların olduğunu biliyoruz. Yollar konusunda yetki alanımıza giren bölümlerde çalışmalarımız devam ediyor. Eksik olduğumuz yerlerde hızlı bir şekilde çözümler bulma gayretindeyiz. Hizmet alanımızın genişlemesine rağmen biri belde niteliğinde olan 38 mahallemize hizmet götürme konusunda eşit davranmaya özen gösteriyoruz. Pelitköy sahilinin de turizm açısından öneminin farkındayız. Çalışmalarımızı bu yönde devam ettiriyoruz. Pelitköy sahil merkez yolu için de, Büyükşehir Belediye Başkanımız da yapımı konusunda sözünü verdi” dedi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!