Kursiyerler çeyizlerini sergiledi

Güncelleme Tarihi:

Kursiyerler çeyizlerini sergiledi
Oluşturulma Tarihi: Mayıs 13, 2016 16:49

Kursiyerler çeyizlerini sergiledi

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Edremit ilçesi Avcılar mahallesindeki Edremit Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü (EHEM) çeyiz hazırlama kursunu tamamlayan öğrenciler yılsonu sergisi düzenledi.

Edremit'in Avcılar mahallesinde düzenlenen 312 saatlik çeyiz hazırlama kursunda eserler sergilendi. Talep üzerine açılan kursta, kimi öğrenciler kendi çeyizleri için kursa katıldığını belirtirken kimi ise aile yakınları ve çocuklarına çeyiz hazırlamak için kursa katıldıklarını söyledi. 1 yıl boyunca aldıkları derslerde hazırladıkları el emeği, göz nuru çeyizlerini sergileyen öğrencilerin eserleri protokol üyeleri tarafından ilgiyle incelendi. Kursiyerlere sertifikalarını veren CHP'li Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, "Oldukça başarılı çalışmalar hazırlamışsınız. Bu kurs sayesinde evlilik çağındaki gençler kendi zevklerine göre çeyizliklerini hazırlamış olacak. Anneler de yöresel değerleri ile teknik kısmı da birleştirerek daha farklı eserler ortaya çıkarmış olacak. Tüm kursiyerleri tebrik ediyorum" dedi.

Yeter Taşçinten'in eğitmenliğindeki kursa katılan 24 kursiyere belgeleri Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kurmay Binbaşı Şahin Aydıncı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Yusuf Koç, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Şaban Altınsuyu ve Avcılar Mahalle Muhtarı İbrahim Köylüceli tarafından verildi.

Fatih Emrah ERDOĞAN / EDREMİT (Balıkesr), (DHA)

FOTOĞRAF

 

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!