Esnaf’tan Anlamlı Hayır

Güncelleme Tarihi:

Esnaf’tan Anlamlı Hayır
Oluşturulma Tarihi: Eylül 11, 2015 14:38

EDREMİT ESNAFI ŞEHİTLER İÇİN LOKMA HAYRI YAPTI.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde Dağlıca ve Iğdır’da şehit düşen vatan evlatları için esnaflar birleşerek Mevlit okutup, hayır lokması dağıttılar.
Edremit esnafları adına 12 esnaf odası birleşerek son günlerde yaşanan terör olaylarında şehit düşen askerlerimiz ve polislerimiz için Mevlit okutup lokma hayrında bulundular. Cuma Namazı öncesinde Cumhuriyet Meydanında yapılan etkinliğe çok sayıda vatandaşta katıldı. Edremit Müftüsü Kemal Karadeniz şehit olan asker ve polisler için dua etti.
Etkinlik hakkında bilgi veren Edremit Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Ali Madanoğlu “Dağlıca ve Iğdır’da şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Kederli ailelerine bütün esnaf teşkilatı ve Edremit olarak baş sağlığı diliyorum. Allah bu gibi menfur saldırılardan Türk Milletini korusun diyorum. Biz burada geçen gün bir kınama yapmıştık. O zaman 12 oda başkanı olarak şehitlerimiz için Mevlidi Şerif ve lokma hayrı yapalım dedik. Bu gün de bunu gerçekleştirdik. Katılanlara teşekkür ediyoruz.”dedi.
Lokma hayrına, Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka, Edremit İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Korkmaz, Edremit Müftüsü Kemal Karadeniz, Edremit İlçe Seçim Müdürü Fatma Dilara Kaya ve çok sayıda davetli katıldı.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!