Edremit Körfezinde Oy Kullanma İşlemi Sürüyor

Güncelleme Tarihi:

Edremit Körfezinde Oy Kullanma İşlemi Sürüyor
Oluşturulma Tarihi: Kasım 01, 2015 16:40

AYVALIK BELEDİYE BAŞKANI RAHMİ GENÇER OYUNU KULLANDI.

Balıkesir’in Edremit Körfezinde bulunan Edremit, Ayvalık, Burhaniye, Gömeç ve Havran ilçelerinde sabah saatlerinde başlayan oy verme işlemi tüm hızıyla sürüyor.
Balıkesir’in Edremit ilçesinde oy verme işlemi vatandaşların yoğun katılımıyla devam ediyor. İlçelerde vatandaşların sandıklara ilgi gösterdiği gözleniyor.
Havran ilçesinde ise Belediye Başkanı Emin Ersoy, 1 Kasım 2015 Genel Seçimleri için oyunu kullandı.
Belediye Başkanı Emin Ersoy ve eşi Aliye Ersoy ile birlikte milletvekilliği seçimleri için oyunu kullanacağı Şehit Eyüp Karataş Ortaokulunda sandık başına gitti. Oyunu kullandıktan sonra vatandaşlarla sohbet edip, seçimlerin Türkiye’ye hayırlar getirmesi dileğinde bulunan Ersoy, "7 Haziran seçimlerinden sonra yeniden sandık başındayız. Seçimleri ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum." dedi. Havran ilçesinde de vatandaşların sandıklara ilgisinin yoğun olduğu gözlendi.
Balıkesir’in Burhaniye ve Gömeç ilçelerinde de vatandaşlar sabah saatlerinden itibaren oy kullanmaya başladı. Vatandaşların çoğunluğu ise öğlen saatlerinden sonra oy kullanmayı tercih ettiler.
Ayvalık’ta ise Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, oyunu Ayvalık Lisesinde 125 numaralı sandıkta kullandı. Eşi Yasemin Gençer ile birlikte oyunu kullanacağı okula gelen Ayvalık Belediye Başkanı Rahmi Gençer, ilk olarak tün sandık görevlileri ile tokalaşarak kolay gelsin dileklerini sundu.
Daha sonra oyunu kullanacağı 125 numaralı sandığa geçen Ayvalık Belediye Başkanı Gençer, sandık kurulundan oy pusulasını ve mührü alarak kabine girdi.
Oyunu kullanan başkan Rahmi Gençer, bu seçimin Ayvalık ve Türkiye için hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.
Ayvalık ilçesinde ise seçimlere katılımın yüksek olduğu gözlendi. Vatandaşların özellikle öğle saatlerinden itibaren sandıklara yoğun bir şekilde gittikleri gözlendi.
Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!