Çevreci öğrenciye bisiklet ödülü

Güncelleme Tarihi:

Çevreci öğrenciye bisiklet ödülü
Oluşturulma Tarihi: Ekim 09, 2017 15:10

Çevreci öğrenciye bisiklet ödülü

Haberin Devamı

BALIKESİR'in Burhaniye İlçesi'ndeki Hürrriyet Ortaokulu 5'inci sınıf öğrencisi Firdevs Çanta, doğa dostu ve çevreci davranışlarıyla arkadaşlarına örnek olduğu için bisikletle ödüllendirildi.

Hürrriyet Ortaokulu'na bir hayırsever tarafından 2 bisiklet hediye edildi. Okul yönetimi bu bisikletlerden birini, düzenlene törenle doğa dostu ve çevreci davranışlarıyla dikkat çeken ve bu konuda arkadaşlarına örnek olan 5/C sınıfı öğrencisi Firdevs Çanta'ya ödül olarak verdi. Okul bahçesinde düzenlenen törene Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent, Burhaniye İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Erdal Aldağ, Hürriyet Ortaokulu Müdürü Karanfil Bilgin, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Öğrencilerden Firdev Çanta'nın okul bahçesindeki yeşillikleri koruyup, çevredeki çöpleri toplayarak gösterdiği duyarlılık nedeniyle ödülü hakettiğini belirten Müdür Bilgin, hediye edilen diğer bisikleti ise en çok kitap okuyan öğrenciye ödül olarak vereceklerini söyledi.

Burhaniye İlçe Milli Eğitim Müdürü Ferhan Levent de bütün öğrencileri çevreci olmaya davet etti. Levent, okullardaki örnek öğrencileri ödüllendireceklerini de söyledi. Konuşmaların ardından Firdev Çanta'ya ödül olarak bisikleti teslim edildi. Bisikletini alan Çanta, büyük sevinç yaşadı.

Sefer TALAY / BURHANİYE (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!