Burhaniye Kaymakamı kırsal mahalle sorunlarını dinledi

Güncelleme Tarihi:

Burhaniye Kaymakamı kırsal mahalle sorunlarını dinledi
Oluşturulma Tarihi: Kasım 28, 2018 12:38

Burhaniye Kaymakamı kırsal mahalle sorunlarını dinledi

Haberin Devamı

BALIKESİR’in Burhaniye ilçe Kaymakamı Hüseyin Öner, 5 kırsal mahallede vatandaşlarla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Burhaniye Kaymakamı Hüseyin Öner, 5 kırsal mahalleyi ziyaret etti. Köy ziyaretlerine, İlçe Jandarma Komutanı Alim Burak Çelik, İlçe Milli Eğitim Müdürü Bora Zihni, İlçe Sağlık Müdürü Dr. Faruk Kendigelen, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Muhsin Pala, İlçe Müftüsü Hacı Öz, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Selçuk Çiftçi ve Belediye Muhtarlıklar Müdürü Yüksel Yüce de katıldı. Ziyarete Börezli İlkokulu ile başlayan Kaymakam Öner ve daire amirleri sırasıyla Börezli, Kızıklı, Dutluca, Çallı, Kuyucak mahallelerine giderek vatandaşlarla bir araya geldi.

Halkın istek ve ihtiyaçlarını dinleyen Öner, imkan dahilinde vatandaşların taleplerinin yerine getirileceğini dile getirirken, ilgili kurum amirlerine gerekli talimatları verdi. Öner, "Bize anlatılan sorunlarla ilgili notlar alıyoruz. Bizimle ilgili olmayan konuları ilgili makamlara yazarak takipçisi olacağız. Vatandaşlarımızın istekleri bizim için her zaman çok önemlidir. Biz bu gezilerde kırsal mahallelere yönelik yoğun hizmetleri olan daire müdürlerini sizlerle buluşturuyoruz. Her türlü sorunun çözümü için takipçi olacağız" dedi.

Sefer TALAY/BURHANİYE (Balıkesir), (DHA)

FOTOĞRAFLI

Haberle ilgili daha fazlası:

BAKMADAN GEÇME!